Stampin’Up! Sale a Bration of Minicatalogus? Bloghop Positive Inkers februari

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

De eerste maand van dit jaar is alweer om en op de eerste van iedere nieuwe maand hoppen we weer met het Positive Inkers Global Designteam. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en werelddelen die graag hun creativiteit met jullie delen! Deze maand kiezen we tussen Sale a Bration of de Minicatalogus! Mijn keuze is op de Sale a Bration gevallen. En wel op de leuke stempelset Catching Butterflies.

Deze hele maand is het nog mogelijk om leuke extra’s te verdienen bij een bestelling vanaf € 60,00, als je als gastvrouw een stempelfeestje wilt geven of als je bij mij in mijn team komt. Meer informatie? Stuur me even e-mail (ellyrijnvissu@gmail.com)en ik neem contact op!

Wat is dit toch een heerlijke vrolijke stempelset! Ik heb er een drie stappen uitwerking gedaan voor deze hop. Dat blijf ik zo leuk vinden om te doen met dit soort stempels. De eerste stap heb ik heel eenvoudig gehouden. Stempelen met Memento inkt , kleuren met de Stampin’Blends in de kleuren Doffadol Delight en Pool Party en een basis van Daffodil Delight kaartkarton

net wat meer….

Op het tweede kaartje heb ik er net iets meer bij gebruikt en natuurlijk andere kleuren. De basiskaart is in Basic White gehouden en daar heb ik op gemat met Pool Party kaartkarton. Dan de gestempelde mat. Hierop heb ik eerst een achtergrond gemaakt met de Blending Brushes in Pool Party . De vlinders zijn dit keer ingekleurd met de Daffodil Delight en Melon Mambo Stampin’Blends De jurk van de jongedame is ook in Pool Party. Tot slot de tekst; twee laagjes die uitgestanst zijn met een stansje uit de Floral Gallery Dies

De Laatste van de drie

Bij het derde kaartje heb ik een matje gebruikt van een ander Sale a Bration item: het Symply Marbleous DSP. Prachtig marmerachtig papier. Daarna het ik het meisje gestempeld op een stukje Basic White en ingekleurd met de Stampin’Blends Flirty Flaming, Crumb Cake en Mellon Mambo. De tekst ook met Memento op Basic White en beide stukken uitgestanst met de Stiched Rectangle Dies. Deze heb ik weer gemat op stukje Flirty Flamingo Kaartkarton en verhoogd met dimensionals op de de kaart geplakt. Tot slot heb ik het afgemaakt met een paar vlindertjes uit de Brushed Brass Butterflies

Hop nog even verder

Ik vind het heel leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog en zou het op prijs stellen als je me laat weten wat je ervan vond. Ook mijn collega Demonstratrices vinden het natuurlijk geweldig als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Kom nog eens terug dat zou ik leuk vinden! Fijne dag verder en tot snel! Groetjes Elly

Translate »