Stampin’Up! Rooted in Nature of Puur Natuur?

Stampin'Up! Puur natuurRooted  in Nature – Puur Natuur

Na een paar dagen stilte op mijn blog gaan we weer verder met het thema van deze week Rooted in Nature-Puur Natuur! En vandaag vroeg ik mezelf voor het eerst af of ik toch ook niet de Engelse versie erbij zou nemen.  Rooted in Nature versus Puur Natuur.  Ik vind soms de Engelse teksten net iets meer de “lading” dekken van wat je in het kort wil zeggen…daar hebben we in onze taal soms toch meer woorden voor nodig.  Maar hè! Je kunt het natuurlijk ook oplossen door in de andere Nederlandse stempelsets te zoeken! En we zijn zo blij dat we er nu al 12 hebben! Wil je kijken welke? Je vindt ze hier.  Ik blijf voorlopig nog even op de Nederlandstalige toer dus blijf ik ook voor nu bij de Nederlandse teksten!

Cadeaukaart-doosje in Puur Natuur stijl

Vandaag laat ik een heel leuk project zien waar ik deze week aan gewerkt heb met een heel speciaal iemand in mijn hoofd. Zij gaat dit ook zeker cadeau krijgen gewoon omdat ik vind dat ze wel een extraatje kan gebruiken! Ik heb het projectje gemaakt naar aanleiding van de Mei-SOL (online workshop van ons stempelteam) van Ine . Ik was toen op vakantie en kon niet mee doen.  Gelukkig is er daarna altijd een werkbeschrijving beschikbaar voor degenen die het projectje later willen maken. En nu had ik daar eindelijk weer eens de tijd en de gelegenheid voor. En het bleek superleuk om te maken!

Stampin'Up! Rooted in Nature
binnenkant cadeaudoosje-kaart

Veelzijdig Rooted in Nature-Puur Natuur Cadeaudoos-Kaartje

Hierboven zie je de binnenkant van de kaart. Je kunt niet zo goed zien dat het middelste gedeelte een mooi formaat doos is om wat leuks of lekkers in te doen maar dat zie je wel op de foto’s hieronder. Ik heb als basis voor de omslag het Blackberry Bliss cardstock gebruikt, voor de deksel van het doosje heb ik Petal Pink cardstock gebruikt, twee mooie nieuwe kleuren uit de collectie! Beide kleuren komen uit het DSP dat ik gebruikt heb te weten: het Nature’s Poem DSP. Zoals je hier kunt zien heb ik twee verschillende stukken van het DSP gebruikt. En toch matched alles, dat is het mooie van Stampin’Up! Alles is op elkaar afgestemd en door en met elkaar te gebruiken. Verder heb ik de stempels uit de stempelsets Puur Natuur en Mooiste Momenten  gebruikt. Je ziet boven een doosje een kleine tagcirkel, hier zit nog een extra kaart ‘verstopt’! Ook voor deze kaart heb ik dezelfde kleuren gebruikt Blackberry Bliss en Petal Pink.

Kleine Collage

Hieronder zie je een overzichtje van foto’s met de verschillende delen van de kaart en het doosje.

Voor- of bovenzijde Cadeaudoos-Kaart

En dit is dan de buitenkant van het doos-kaartje. Ik heb de verschillende delen van de versiering op de bovenkant gestempelt, gestanst en geëmbossed en geponst. Alle onderdelen van de versiering komen uit de Puur Natuur bundel behalve de tekst! Deze komt uit In de Bloemetjes zetten en vond ik mooi passend. Al met al een heel uitgebreid maar ontzettend leuke kaart-cadeaudoosje om te maken. Met dank aan mijn teamgenoot Ine!Stampin'Up! Rooted in Nature

 

 Bestellen en Gebruikte Stampin’Up! produkten

Hieronder vindt je alles wat ik voor dit kaartje heb gebruikt. De basisgereedschappen vind je op mijn website onder het kopje Bestellen.  Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 worden er door mij geen verzendkosten in rekening gebracht. Geef je bestelling door via de mail: ellyrijnvissu@gmail.com  of het bestel/contactformulier , deze vind je onderaan mijn contact pagina. Nadat ik de bestelnummers heb gecontroleerd  ontvang je van mij een betaallink. Na ontvangst van de betaling plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis afgeleverd door UPS!

Groetjes en tot een volgende keer!

Translate »