Stampin’Up! Quite Curvy Variety Bundle

Vandaag komt naast de Paper Pumkin box waar ik in het vorige bericht over schreef de Quite Curvy Variety Bundle uit. Of in het Nederlands; Het gevarieerd Pakket Quite Curvy. In mijn Facebook-live van vanmorgen heb ik er al het een en ander van laten zien. Want een van de stempels uit dit gevarieerde Pakket Quite Curvy is onderdeel van een Thuispakket Kerstkaarten& Koffie. En dat is de Curvy Christmas.

Quite Curvy Productpakket

Naast de Curvy Christmas Stempelset is er nog Stempelset te vinden in dit mooie gevarieerde pakket. Dit is een “early release” van een van de bundels uit de voorjaarcatalogus en kan nu al besteld worden! Ik heb nog geen tijd gehad om met de stempelset aan de slag te gaan maar dat gaat zeker nog wel gebeuren en dat gaan jullie vast ook nog wel hier zien.

Het Gevarieerd Pakket Quite Curvy

Wat vindt je in het pakket? Nou dat is de stempelset Curvy Christmas. Dit is speciale editie die je in geen enkele Stamping’Up! catalogus tegen komt. Deze is ook los te bestellen. Daarnaast vindt je er het mooie Classic Christmas Designpapier in. En dan natuurlijk de early release van het Quite Curvy Product pakket.

Bestel je via mijn webshop of via het bestelformulier Thuispakket Kerstkaarten en Koffie het complete pakket dan krijg je naast de 10% pakketkorting ook het “Thuispakket Curvy Christmas”er gratis bij

Groetjes, fijne dag en tot morgen!! Elly

Translate »