Stampin’Up! Puur Natuur

Stampin'Up! Puur natuurPuur Natuur

Deze week staat in het teken van de stempelset  Puur Natuur . Natuur is natuurlijk een breed begrip…ik ga er dan zeker ook meer mee doen als alleen kaartjes maken! Maar vandaag wil ik toch vooral eerst de kaarten laten zien die ik met de stempelset heb gemaakt, een mooie set met Nederlandse teksten! En daarbij ook nog eens bijpassend designpapier en leuk embelishment zeker de moeite waard om te bekijken en ontzettend leuk om mee te werken! Hiernaast zie je de foto uit de jaarcatalogus en daar staan ook een aantal heel leuke voorbeelden van wat je er mee kunt doen. Ik ga er komende week ook een aantal laten zien  en hieronder staat de omschrijving en de foto’s van drie kaarten die ik vandaag wil laten zien.

 

Puur Natuur #kaart 1

Deze kaart is gemaakt op een basis van Soft Suede Cardstock. Daarop een mat in Petal Pink en deze mat heb ik gestempelt in dezelfde kleur uiteraard met een van de stempels uit de Puur Natuur set. Daarop 2 strookjes Designpapier kruislings over elkaar. De afbeelding is gestempelt op Whisper  White Cardstock. Ik heb met een douber eerst wat kleur aangebracht als achtergrond en daarna de boom gestempelt met Soft Suede. De afbeelding is uitgestanst en verhoogd opgeplakt. De blaadjes zijn uitgeponst uit Pear Pizzas Cardstock en achter de afbeelding geplakt. Als laatste nog een tekstje die ik met de  circelpons heb uitgeponst. Strikje erop met de Nature’s Twine en klaar is kaartje nummer 1!

Stampin'Up! Rooted in Nature

Puur Natuur #Kaart 2

En dan nu een kleurig kaartje met een extra touch van Vellum. De kaartbasis is in van Tranquil Tide Cardstock, daarop een mat van Designpapier en voor de afbeeldingen een mat is Whisper White. Gestempelt met de blaadjes uit de Puur Natuur set in Grapefruit Grove, Blackberry Bliss en Mint Maceron. Daaroverheen heb ik nog een laagje uitgestanste vellum blaadjes geplakt gestempelt in dezelfde kleurtjes. De takjes zijn gestempelt in Tranquil Tide op een restje Whisper White en uitgestanst. De tekst is gestempelt op Grapefruit Grove Cardstock. Ik heb ervoor gekozen om deze in drie kleine stukjes te snijden en verhoogd op te plakken. En dat is dan kaartje 2!

Stampin'Up! Rooted in Nature

Puur Natuur #kaart 3

Dit is het laatste kaartje van vandaag.  Gemaakt op een basis van Petal Pink Cardstock, daarop gemat met Blackberry Bliss en Designpapier. Daarop vind je een Pearlized Doilie  en verschillende blaadjes, gestanst, gestempelt en geembossed. Als laatste verhoogd een teksttag. Daar heb ik met de blaadjes een hele lichte achtergrond op gemaakt door twee keer af te stempelen en dan pas een afdrukje te maken. Ook deze tekst komt uit mijn favoriete set van deze week de Puur Natuur. Tenslotte nog wat Rhinestones voor de bling en dan is ook kaartje 3 klaar.

Stampin'Up! Rooted in Nature

 

 Bestellen en Gebruikte Stampin’Up! produkten

Hieronder vindt je alles wat ik voor dit kaartje heb gebruikt. De basisgereedschappen vind je op mijn website onder het kopje Bestellen.  Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 worden er door mij geen verzendkosten in rekening gebracht. Geef je bestelling door via de mail: ellyrijnvissu@gmail.com  of het bestel/contactformulier , deze vind je onderaan mijn contact pagina. Nadat ik de bestelnummers heb gecontroleerd  ontvang je van mij zo een betaallink. Na ontvangst van de betaling plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis afgeleverd!

En dan nog even een reminder!

Volgende week is er bij mij thuis nog 2 x een stempelparty. Je krijgt dan de nieuwe Jaarcatalogus en we gaan een heel leuk mini-album! Nog niet aangemeld? Het kan nog tot en met volgende week woensdag! Meer informatie vind je op mijn facebook en hier !

Groetjes en tot de volgende keer!

 

Translate »