Stampin’Up! Puur Natuur of Rooted in Nature

Puur Natuur

Vandaag de derde stempelset die op het kaartenbuffet komt te staan. De nederlandse stempelset Puur Natuur! Bij deze set zijn de teksten in het Nederlands. Zo fijn dat we inmiddels ook een aantal stempelsets kunnen aanbieden met nederlanstalige teksten! Deze set is natuurlijk ook gewoon verkrijgbaar met de engelse teksten en heet dan Rooted in Nature. Prachtige set! Bij de stempelset is een bijpassende stansenset verkrijgbaar. Beide sets zijn met elkaar als bundel te bestellen met 10% korting.

 Verjaardagskaart

Stampin'Up! Rooted in Nature

De eerste kaart met de Puur Natuur set is een verjaardagskaart geworden. Deze heb ik gemaakt voor iemand die jarig is geweest. Met deze tekst is de kaart natuurlijk niet speciaal een verjaardagskaart. Je zou hem ook naar iemand kunnen sturen er even doorheen zit of als bedankje. Om maar even te laten zien dat je ook met de nederlandse teksten meerdere kanten op kun. De tekst komt uit de set Bloemen zeggen Meer die ik later deze week nog ga gebruiken 🙂 ! Voor dit kaartje heb ik  het mooie  Nature’s Poem DSP gebruikt. Het kaartje heb ik gecased uit de jaarcatalogus. Wat houd CASE’n in? Je pakt 1, 2 of 3 onderdelen van de kaart die jij mooi vindt en wilt casen (na-maken) en gaat daarmee aan de slag. Je kunt  ervoor  kiezen om dezelfde layout van de kaart aan te houden. Of de kleur. Zo maak  je er toch je eigen kaart van maar met een duwtje in de rug zeg maar…Het gaat erom dat jij je laat inspireren door hetvoorbeeld en gewoon lekker aan de slag gaat met je eigen papier, stempels en inkt…!

Stampin'Up! Rooted in Nature

Ik ben er Stil van…

Dit is de tekst die echt uit de Puur Natuur set komt. Ik ben er Stil van… Deze tekst is zo bruikbaar! Voor nieuws wat geweldig is. Of voor iemand waar je een heel naar bericht van hebt ontvangen en die je wil steunen maar de woorden even niet kan vinden. Op een condoleancebericht kan deze tekst ook. Het is maar net in welke kleuren je de kaart maakt en wat  je als embellishments ( =extra versiersels) gebruikt. Ik heb deze kaart redelijk neutraal gehouden met wat extra kleuraccenten. Ook hier heb ik  weer het mooie Nature’s Poem DSP gebruikt.

Stampin'Up! Rooted in Nature

Bedankt…

Lijkt me duidelijk als je naar het kaartje kijkt dat dit een dank je wel kaart is 😉 de tekst heb ik ook als achtergrondstempel op de basiskaart gebruikt. Dit keer een iets ander model kaart. De voorkant is iets korter dan de binnenkant zodat je daar iets extra’s op kan stempel. De tekst van de binnenkant blijft net achter de voorkant zodat je die pas ziet als je het kaartje open slaat. Zowel aan de voor- als aan de binnenkant heb ik het Nature’s Poem DSP gebruikt.  Leuk kaartje om iemand te bedanken voor wat dan ook!

Stampin'Up! Rooted in Nature

Gebruikte producten Bestellen

Hieronder vindt je de producten die ik voor de kaartjes gebruikt heb. Het basisgereedschap (basictools) dat ik  gebruik vind je op de Bestellen-pagina van deze site. Als je doorscrolt tot onder het bestelformulier staan daar de foto’s, bestelnummers en prijzen van alle gereedschappen! Wil je een van de gebruikte producten bestellen of wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen?  Ik verzorg graag je bestelling. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten!  Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen. Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Als je op een van de foto’s in de productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet.

 

Een hele goede creatieve week! Elly

 

Translate »