Stampin’Up! Product-Snack Forever Fern

Vandaag weer door met de product-snacks en deze keer was het de groene productcollectie aan de beurt. En van de collectie lag de nadruk nu op de stempels en de stansen. Daarbij heb ik ook gebruik gemaakt van het embellishment en het lint. Ook dit is weer een geweldige set om mee aan de slag te gaan! Kom hem zeker proberen tijdens een van de Make&Take’s in juni! Je leest er HIER meer over.

Kaartje 1

Stampin’Up! Forever Fern

Voor deze kaart heb ik de kleuren Soft Sea Foam, Garden Green en Whisper White.  En alleen stempels, stansen en de papertrimmer gebruikt. Hoe? Dat zie je in het filmpje onderaan dit bericht.

Kaartje 2
Stampin’Up! Forever Fern

Voor dit kaartje heb ik de kleuren Just Jade, Pretty Peakock, Pear Pizzazz, Soft Sea Foam en natuurlijk ook Whisper White. Gestempeld, gestanst en de “Golden Hoop” gebruikt als centraal element waarbij lijkt dat de cirkel is vastgemaakt met het lint. Ook deze kaart laat ik zien in het filmpje hieronder.

Leuk Nieuws

Heb jij ook zin om deze mooie producten te bestellen? En zou je dat willen doen met een flink voordeel? Dan heb ik nieuws voor jou!

Van 3 t/m 30 juni heeft Stampin’Up! een actie op het starterspakket!
Betaal € 129,- zoek voor € 175,- uit (nieuwe catalogus!!!!) en als EXTRA een GRATIS bundel naar keuze.
Kom gezellig meedoen in mijn team wordt ook lid van de gezellige Stampin’ Up! Familie! Neem gerust contactcontact op met mij.

Of wil je eerst eens even snuffelen aan al die mooie nieuwe spullen? En je hebt nog geen catalogus en ook niemand die er een toestuurt? Dan kan je via dit formulier een cataloguspakket bij mij aanvragen en vind je deze binnenkort bij jou in de bus.

En natuurlijk kun je ook gewoon een bestelling plaatsen als je iets nodig hebt via e-mail, dit formulier of mijn Stampin’Up! webshop.

Morgen wordt er weer gehopt met Stempelschatten! Tot dan en nog een hele fijne avond! Groetjes, Elly

 

 

Translate »