Stampin’Up! Poinsettia Petals; vijf thuispakket kaarten

De eerste kaart in de serie van vijf kaarten uit het Thuispakket Poinsettia Petals – kertstkaarten en koffie is deze. Voor deze kaart gebruik je het kaartkarton uit en designpapier uit het pakket. Alle overige onderdelen (behalve de stempelafdrukken i.v.m. de copyright) vindt je in je pakket! In dit filmpje laat ik zien hoe ik deze kaart met bijpassende enveloppe heb gemaakt.

Poinsettia in Wit

En dan een witte versie van de prachtige kerstster. Deze keer helemaal in wit en zilver. Ook hier weer hetzelfde recept als voor de vorige kaart! Kaartkarton en Plush Poinsettia DSP zelf snijden uit het papier in het pakket en de gestanste delen zijn bijgevoegd bij de werkbeschrijving van deze kaart. Hier is nog geen filmpje van opgenomen maar dat komt vandaag! Met de volgende kaart die je hieronder ziet.

Kerstster op Tasteful Textile

Deze kaart is “gemat” ( heeft een extra laag) die gedeeltelijk geembossed met de Tasteful Textile embossing folder. Een strookje met de basiskleur van de kaart met daarop een strookje designpapier uit het pakket. En dan toch aan het stempelen want ik kan echt niet meer zonder. Ik vindt deze kerstster gestempeld zeker net zo mooi al de gestanste- en geembossde uitvoering. In het thuispakket vindt je de kerstster en de hulstblaadjes dubbel bijgevoegd; een keer met nerven en een keer glad zodat je deze eventueel kunt instempelen, je kunt er namelijk voor kiezen om ook de stempelset mee te bestellen met je pakket. Alle info over de thuispakketten vindt je HIER. Samen met de vorige kaart zie je in onderstaand filmpje hoe ze zijn gemaakt.

Kerstster in Real Red!

En de rode kerstster mag natuurlijk niet ontbreken in deze serie! Want dat is toch wat we in het “echie”het meeste zien! De Real Red kerststerren! Prachtig maar dit jaar ga je die bij mij thuis niet zien, ik ga voor wit deze keer! Maar hij knalt wel van het scherm af zo! Zeker in combinatie met het goud en het mooie organza lint! In dit filmpje op mijn YOUTUBE kanaal laat ik zien hoe ik deze en de volgende kaart heb gemaakt

Designpapier en Teksttag

De laatste uit de serie is gelijk ook de meest eenvoudige die met alle desins uit het designpapier te maken is. Soms heb je gewoon niet meer nodig dan een paar bijpassende kleuren kaartkarton, designpapier en een teksttag. Eenvoudig maar mooi! Deze laatste twee kaarten ga je volgende week maandagmorgen terugzien in een facebook-live en in dit filmpje op mijn YOUTUBE kanaal

Overigens zijn al deze kaarten en nog veel meer te vinden op het kertstkaartenbuffet bij mij thuis in de workshopruimte. De komende drie weken kun je op de woensdagmiddag nog inschrijven voor een workshop “Kerstkaarten&Koffie”of je op afspraak op een andere dag/moment. Alle info hierover vindt je HIER.

Nog iets nodig?

Heb je nog iets nodig en wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webwinkel – hierbij is het alleen mogelijk om met (prepaid) creditkaart te betalen. Vergeet hierbij niet om de hostcode te gebruiken voor een leuk extraatje dat je van mij ontvangt bij deze manier van bestellen! De Hostcode vind je aan de rechterkant in de zijbalk naast dit blog of als je dit bericht op je telefoon leest onder dit blogbericht.

Natuurlijk kunt u/jij ook bestellen door mij een email te sturen naar ellyrijnvissu@gmail.com of door het bestelformulier in te vullen! Je ontvangt dan naar wens een betaalverzoek of een “tikkie”voor de betaling.

Ik wens iedereen een hele goede maandag en tot morgen! Groetjes Elly

Translate »