Stampin´Up! Peony Garden

Toen ik deze collectie zag in de jaarcatalogus was dat een absolute “Must Have”. De Peony Garden collectie – of in goed Nederlands de Pioenroos Tuin collectie. Stel je toch eens voor een hele tuin vol met prachtige Pioenrozen…… kort maar hevig genieten. Het is een van mijn favoriete zomerbloemen….als de pioenroos bloeit is de zomer begonnen voor mij. Heerlijk!

Hierboven op de foto ( deze vindt je ook in de jaarcatalogus) zie je een aantal voorbeelden die het desigmteam van Stampin’ Up! heeft gemaakt met deze geweldige mooie collectie. Mijn handen jeuken om weer met stempels en inkt aan de slag te gaan. Het is vandaag onze laatste dag op de camping, morgen gaan we weer naar huis. Deze week heben we wat oplossingen bedacht zodat ik met mijn ene gezonde arm weer wat kan gaan doen….dus dan gaan jullie de voorbeelden zien voor de komende Kaart&Koffie. En ook van deze collectie ga je gebruik maken tijdens de eerstkomende Kaart&Koffie, klik op de linkknop hieronder voor meer informatie hierover.

Bovenstaande foto laat goed zien wat je in de collectie kunt vinden. Het lint is zacht en licht glanzend, er horen ook leuke siersteentjes bij en je vindt mooi vellum doilies. Het designpapier is prachtig, in de kleuren Petal Pink, Gray Granite en Basic Gray. Dan nog een mooie subtiele embossingfolder en om de collectie compleet te maken de stempelset Prized Peony met de bijpassende Peony stansen. Als je op de linkknop hieronder klikt vind je alle bestelnummers van zowel de collectie als geheel en van alle afzonderijke producten en productcombinaties. Mijn

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hieronder staat een producttabel met de materialen en stempelsets die zijn gebruikt voor de workshop. Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je mag je bestelling ook plaatsen via e-mail, appberichtje of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Dat was het weer voor vandaag! Fijne dag, doe ook vandaag weer iets leuks en tot de volgende blog! Groetjes Elly

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

1 gedachte over “Stampin´Up! Peony Garden”

  1. Ha, pioenrozen❤️❤️❤️ we hebben 3 planten ervan en helaas kan ik er maar een paar dagen p jaar v genieten want ze verwelken snel. Maar ow zo mooi. Ben blij dat ik deze set heb. Fijn weekend

Reacties zijn gesloten.

Translate »