Stampin’Up! Paper Pumkin Joy to the World

Vandaag wil ik jullie laten kennis maken met de nieuwste Paper Pumkin box. Misschien vraag jij je nu wel af wat de Paper Pumkin is. Paper Pumpkin is een maandelijks pakket voor het maken van kaarten en andere leuke projecten. De Paper Pumkin is momenteel alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten en delen van Canada. Maar omdat er af en toe een aanleiding is om een box wereldwijd uit te geven is deze nu ook beschikbaar voor ons allemaal. Deze exclusieve december-editie is vanaf morgen beschikbaar en kan dan ook besteld worden! Wat kost deze Paper Pumkin Box Joy to the World: € 26,00

Geweldig voor Beginners!

Omdat alles wat je nodig hebt om de kaarten te maken in deze box te vinden is een ideaal startpunt voor de startende crafters onder ons! Je vind in de box kaarten, bijpassende enveloppen, een stempelset, een inktspot, dimensionals en lijmpuntjes waardoor deze box super voor de startende kaartenmaaker! Alles wat je nodig hebt voor 8 verschillende kerstkaarten! Natuurlijk vindt je in de box ook een stap voor stap uitleg hoe je de verschillende kaarten maakt. …..maar je bent gewaarschuwd…hierna wil je meer?. Het enige dat je nog extra nodig hebt is een stempelblok D. Heb je nog geen stempelblok dan kan ik deze voor je meebestellen!

Maar ook voor de Enthousiaste Stampin’Up! Fans

Zoals de titel al aangeeft “Joy to the World” een geweldige box vol kerstmateriaal! Deze box is ook geweldig om te combineren met de verschillende Stampin’Up! materialen en stempelsets die je misschien al in je bezit hebt. Als ik de box binnen heb ga ik daar zeker mee aan de slag! En deze alternatieven zal ik laten zien in het tweede weekend van november. Hier op mijn blog en in een filmpje op mijn YouTube kanaal.

Bestellen Stampin’Up! Paper Pumkin Joy to the World

Morgenvroeg gaat mijn bestelling voor deze Paper Pumking eruit. Je kunt de box met mij mee bestellen en bij mij thuis op komen halen – dan heb je geen verzendkosten! En ik kan de box direct naar jouw huisadres laten sturen dan zijn de verzendkoststen € 5,95. Wil je direct bij mij bestellen stuur me dan even een e-mail naar ellyrijnvissu@gmail.com met het bestelnummer, naam en adres en of je het pakket ophaalt of thuis wilt ontvangen. Je ontvangt van mij een betaalverzoek en jij bent einde deze week de gelukkige bezitter van een Paper Pumkin box!

JOY TO THE WORLD (ENG)bestelnummer 155876

PAIX SUR LA TERRE (FR)bestelnummer 155872

FEIERTAGE VOLLER FREUDE (DE)bestelnummer 155875

Dan is er nog een derde mogelijkheid om de box via mijn webwinkel te bestellen. Je heb dan wel een (pre-paid) creditcard nodig om de betaling te kunnen doen.

Een hele fijne maandag! Wees voorzichtig, blijf gezond en blijf vooral ook creatief! Groetjes Elly


Translate »