Stampin’Up! Paper Pumkin Joy to the World; Sampler en Kerstkaarten

Gisteren heb ik dan eindelijk mijn Paper Pumpkin box opengemaakt en meer nog! Ik heb er een Sampler gemaakt. Ik doe dat graag. Een Sampler is eigenlijk een soort van etalage of inspiratiebord. Maar deze heb ik echt gemaakt met het doel om hem in deze laatste feestelijke maand van dit bijzondere jaar op een van de planken achter mijn eettafel te zetten.

Kerstkleuren en Kerstwensen

Als basis heb ik het materiaal uit de Paper Pumkin box gebruikt. Daarbij heb ik ook nog een aantal stansen en stempels uit mijn collectie gebruikt. Superleuk om te doen en allerlei combinaties te verzinnen. En hij staat nu dan ook te pronken in de kamer bij de kerstboom!

Kerstkaarten

En vandaag ben ik met een deel van het overgebleven materiaal uit de Paper Pumkin Box aan de slag gegaan. Aangevuld met Cherry Cobbler kaartkarton. En daar heb ik drie kerstkaarten mee gemaakt. Natuurlijk kun je ook gewoon de acht kaarten maken waarvoor het materiaal in de box zit en ook de voorbeelden met werkbeschrijving zitten er natuurlijk bij. Maar ik vind het dan een uitdaging om er dan net iets anders dan anders van te maken.

Voor deze kaart heb ik een basis van Cherry Cobbler kaartkarton gebruikt, daarop een mat van de binnenkant van de enveloppen uit de box, de tag is gesneden uit een overgebleven deel van een van de kaarten en ook het draag, de boem en de teksttag en de gestempelde tekst maken deel uit van de paper pumkin box

ook hier weer een basis van Cherry Cobbler kaartkarton. Alle overige delen komen uit de Paper Pumkin Box.

Hier heb ik iets meer dan alleen de Cherry Cobbler kaartkarton gebruik. Hier is ook een stukje Just Jade kaartkarton aan toegevoegd waaruit de cirkel onder de kerstkrans is gestans. De overige onderdelen komen weer uit de Paper Pumpkin Box. Wil je nog meer alternatieven zien voor deze box? Donderdagavond kom ik met een YouTube-life waarin ik nog er nog een paar laat zien.

Bestellen en meer….

En het is weer zover; er gaan weer een heleboel producten uit de minicatalogus augustus-december in de uitverkoop met flinke kortingen tot wel 50%! In een facebook live ( morgenmiddag rond de klok van 13.30 uur) ga ik hier meer over vertellen en laat ik misschien ook nog wel wat voorbeeldkaarten zien! Dus vanaf morgen:

Product List

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen Ga je via mijn webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Niet via de webshop?

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Groetjes en tot morgen! Elly

Translate »