Stampin’Up! Painted Harvest

Painted Harvest

Stampin'Up! Painted HarvestEen van de sets die je op het kaartenbuffet gaat vinden is de Painted Harvest. De set bestaat uit een mooie zonnebloem, die je in twee stappen kan stempelen. Ook de bladvormen zijn twee staps-stempels. Een mooie veelzijdige stempelset die op veel manieren te gebruiken is! Ik laat er hier een paar zien. De kleurtjes heb ik in nazomerse tinten gehouden omdat het zo zoetjes aan toch ook wel weer herftst wordt!.Welke ik op het kaartenbuffet ga gebruiken blijft tot dan een verrassing!

 Especially for You!

Stampin'Up! Painted HarvestDit is het eerst kaartje wat ik hier laat zien een kleurig kaartje “Especially fot You”, speciaal voor jou gemaakt. Op de voorkant heb ik een achtergrond gestempelt op de basiskaart, daarna een layer van Olive Green Cardstock en daarop een Whisper White layer die ik gestempelt heb. Binnenin de kaart nogmaals een Whisper White Layer met een kleine hoekje gestempelt waar je dan zelf nog iets in kan schrijven.

 Zonnige Zonnebloemen

Stampin'Up! Painted HarvestDit is een kaartje zonder tekst met als basis Very Vanilla Cardstock. Op het kaartje een dubbele kleurenlayer en een gestempelde. Op de bovenste layer heb ik een zonnebloem verhoogd opgeplakt. De bloem is  eerst gestempelt op een reststukje very vanilla en daarna uitgeknipt. De twee groene blaadjes zijn gestempelt op een reststukje en daarna geponst.

Geen bloem maar een …

Stampin'Up! Painted HarvestDit kaartje heb ik gemaakt op een basis van old olive cardstock. Daarop een layer in  Crushed Curry Cardsock. Ik heb gestempelt op Very Vanilla Cardstock. Daarvoor heb ik de zonnebloem anders gebruikt en heb ik er een egeltje van gemaakt. Wat blaadjes eromheen en erop, nog wat eikeltjes en stippen stempelen en je hebt een leuk kaartje! De lijntjes heb ik met een stift getrokken om een verbinding te maken tussen de afbeeldingen.

Gebruikte producten Bestellen

Hieronder vindt je de producten die ik voor de kaartjes gebruikt heb. Het ‘basisgereedschap’ dat ik voor bijna alles wat ik maak gebruik vind je op de Bestellen-pagina van deze site. Als je doorscrolt tot onder het bestelformulier staan daar de foto’s, bestelnummers en prijzen van alle gereedschappen! Wil je een van de gebruikte producten bestellen of wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen?  Ik verzorg graag je bestelling. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten!  Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen. Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Als je op een van de foto’s in de productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet!

 

Groeten uit een zonnig Duitsland!

Maak het met veel Plezier! Elly

 

Translate »