Stampin’Up! Painted Harvest in de Spotlights!

Painted Harvest

Painted Harvest in de Spotlights! heet mijn blog vandaag. De Painted Harvest stempelset is de set die ik heb uitgekozen om deze week in het zonnetje te zetten. Een veelzijdige set waar ik deze keer aan het kaartje een andere draai aan heb gegeven. De set bestaat uit een twee-staps zonnebloem stempel, verschillen twee-staps bladvormen, de eikeltjes, de stippen en een aantal mooie teksten. Meestal gebruik je de bloemen dan ook als bloem maar voor dit kaartje niet!  Ik heb de bloem omgebouwd naar een lief klein egeltje die onder de blaadjes kruipt om zicht tegen de komende kou te beschermen. Dit is het kaartje geworden.

Stampin'Up! Painted Harvest

De materialen die ik voor dit kaartje heb gebruikt vindt je helemaal onderaan dit bericht!


Worldcardmakingday

Stampin'Up! Worldcardmakingday

Deze week maakt Stampin’Up! er een feestje van met kortingen op verschillende artikelen! Het is aankomende zaterdag 7 oktober Wereld Kaarten Maakdag!  Om dit  te vieren en onder de aandacht te brengen zijn er deze week een aantal leuke aanbiedingen! Card Kits, Stempelsets, papier en verschillende plakmaterialen.  Hieronder vind je de producten die in de aanbieding zijn! Stampin'Up! Worldcardmakingday


Bestellen

Hieronder vindt je de producten die ik voor de kaartjes gebruikt heb. Uiteraard verzorg ik graag je bestelling! Wil je een van de aanbiedingsproducten bestellen of  producten die ik voor het kaartje heb gebruikt? Vul het bestelformulier in of stuur me een mailtje met de producten die je graag wilt bestellen. Bestel je voor € 50,00 of meer dan hoef je geen verzendkosten à € 5,95 te betalen! Zodra ik je betaling binnen heb plaats ik de bestelling en wordt deze binnen 4 werkdagen bij jou thuisbezorgd door UPS.

 

Verzamelbestelling

Is je bestelling kleiner dan € 50,– en ben  je in de gelegenheid om zelf je bestelling af te halen bij mij thuis? Ik plaats vrijdagmiddag om 15.00 uur een verzamelbestelling. Als je meebesteld met de verzamelbestelling kost het je ook geen verzendkosten. Deze bestelling ook graag via bestelformulier of mail! Na je bestelling ontvang je van mij een mailtje hoe je kunt betalen. Ik bestel alleen de producten die vooraf betaald zijn! Zodra ik de bestelling binnen heb en ik er mooie pakketjes van heb gemaakt krijg je een berichtje dat je je bestelling op kunt komen halen.

Rechtstreeks Bestellen bij mijn Stampin’Up website

Als je op een van de foto’s in de onderstaande productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite.  Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt.  Ook de producten die je hierboven ziet staan kun je dan gelijk meebestellen. Je vult de bestelnummers in en kan gelijk controleren of het de juiste producten zijn. Om rechtstreeks van mijn online Stampin’Up side te bestellen heb je echter wel een creditcard nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid kredietkaart aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet.

Leuk dat je er was en tot de volgende keer! Elly

Translate »