Stampin’Up! On Stage Live Dortmund

Het is alweer voorbij. Mijn eerste On Stage Live hier in Dortmund. Dank jullie wel Stampin’Up! en alle demonstrators vanuit alle landen die er waren voor deze fantastische drie dagen! Het was een feest om dit mee te maken en wat zijn we verwend! Met een geweldige opening op woensdagmiddag en -avond.

Met stempeldemonstratie’s, mooie Stampin’Up! verhalen die gedeeld zijn, pricepatrols, make& take’s …..te veel om te noemen. Mijn hoofd zit nog te vol!

Dag 2

Gewoon maar beginnen bij het vervolg op dag 2 dan maar?!Weer op tijd op om  na het ontbijt weer richting de Messe te lopen.Met een hele stoet Stampin’Up! demo’s wat je kon zien aan de rugzakjes?. Een aantal van het team waren al vooruit gegaan en waren daar als eerste. Zo kwam het dat we we redelijk rustig naar onze plaatsen bij  de “main stage” konden gaan. Daar werden de presentaties gedaan, de verhalen gedeeld en de pricepatrols gevierd. Na een korte break waren er presentaties in de moedertaal op verschillende locaties en daarna volgde de lunch en make&take in een aparte zaal. Geweldig goed geregeld en de lunch was goed en (te) veel. De make&take’s waren leuk en voor het eerst heb ik ze ook allemaal kunnen maken tijdens On Stage!

Na lunch en make&take weer terug naar de main stage voor het middagprogramma met presentaties, prestaties en price patrolsEn als afsluiting van deze dag nog een etentje met de Engelse (top) demonstrator Michelle Last. Supergezellig en leerzame afsluiting van een topdag.

Dag 3

Ook deze dag weer vroeg op, ontbijten om deze keer met de vroege vogels als eerste bij de Messe te zijn.Vandaag weer ongeveer hetzelfde programma als dag 2 ….maar deze keer geeft teamgenoot Ine een van de presentaties tijdens de breakout. Top gedaan door “ onze” Ine.!


Als afsluiter was er een stempelpresentatie door Sarah Douglas (ceo) en haar moeder Shelly Gardner ( co-founder&boardmember) . Deze was ronduit hilarisch! Mooie afsluiting van een topevenement ! Afscheid en tot ziens van heel veel mensen met hier en daar een traantje…..en na een heerlijk rustig en relaxed afscheidsontbijtje met ons team weer naar huis.

Team Nederland!

Stampin’Up! Live Dortmund, je was fantastisch!

Translate »