Stampin’Up! On Stage Dortmund

Eindelijk is het dan zover, lang naar uitgekeken en heel veel zin. Vandaag vertrek ik naar Dortmund samen met mijn teamgenoten Geke, Anne-Marie, Daniëlle, Frederique,Ine, Kaylee en Hélène naar Dortmund. In het hotel sluit mijn kamergenoot voor vier dagen Thea bij ons aan. En dan gaan we ons vier hele dagen onderdompelen in alles wat Stampin’Up! is.

Nieuwe vriendschappen afsluiten, oude vriendschappen verstevigen, samen lachen, samen huilen. Luisteren naar mooie verhalen. Genieten van alles wat we als eerste gaan zien.  Demonstratie’s bijwonen, swappen, de voorjaarscatalogus, de Sale-a-Brationfolder. Kortom….Stampin’Up! Is zoveel meer dan stempels, inkt en papier. En ook jij kan die ervaring opdoen! Stap in als demontratrice! Kom in mijn team(klik).

hou mijn website,facebook  en instagram deze dagen in het oog dan mag je mee genieten!

groetjes en een fijne dag, EllY

Translate »