Stampin’Up! On Stage at Home

Drie geweldige dagen! On Stage at Home, het jaarlijks terugkerende evenement voor Stampin’Up! Demonstrators van over de hele wereld met de bekendmaking hoe jij het gedaan hebt ten opzichte van andere demonstratrice in jouw land. En ik kan vol trots melden dat ook ik dit jaar maar liefst twee badges heb verdiend en deze op mijn website mag plaaten! Dat ga ik dan ook zeker doen. Je ziet ze het hele jaar in de zijbalk naast de berichten.

Mini-Catalogus&Sale a Bration

Tijdens dit evenement krijgen wij ook te zien wat we kunnen verwachten in het nieuwe jaar en mogen we alvast kennismaken met een aantal nieuwe stempelsets. En natuurlijk is die weer geweldig, de mini-catalogus Januari-Juni en degratis Sale -a – Bration items matchen er geweldig bij!

Hierbij alvast een kleine impressie van wat ik gemaakt heb tijdens deze On Stage at Home. Hierboven de STAMP&SHARE kaarten en hieronder de kaarten die ik gecased heb naar een idee van Melody van het designerteam van Stampin’Up. Ik kon het niet laten…dit moesten kerstkaarten worden! Beide sets ga je terug zien in de mini-catalogus januari-juni 2021

En weer terug naar de kerstkaartenmaand!

Weer over tot de orde van de dag! Deze maand staat helemaal in het teken van hoe kant het ook anders…Kerstkaarten maken. En die mogelijkheid heb je bij mij dit jaar op meerdere manieren!

Allereerst de gezellige workshops bij mij thuis, die ik dit jaar heel klein houd omdat we nu eenmaal te maken hebben met een heel vervelend virus waar we simpelweg niet omheen kunnen en rekening mee moeten houden. Maximaal 2 workhopgasten per keer. De ingeplande workshops gaan altijd* door ongeacht hoeveel inschrijvingen ik heb. Ik bied nu ook de mogelijkheid om deze workshop op afspraak te komen doen op voorwaarde dat je samen met iemand komt. Aanmelden kan via de onderstaande knop:

En dan is er nog de mogelijkheid om een Thuispakket “Kerstkaarten&Koffie”te bestellen. Keuze uit maar liefst zes verschillende pakketten! Meer Informatie vind je HIER. En wil je bestellen klik dan op de knop hieronder:

Leuk dat je even langskwam en wil je meer weten neem dan gerust contact op met mij! Groetjes Elly

Translate »