Stampin’Up! NL; Zeg het met bloemen

Zoetjesaan hobbelen we naar het einde van april en op deze voorlaatste vrijdag van de maand is weer bloghop vrijdag. Dat doe ik vandaag weer met een leuke groep van van Nederlandse Demonstratrices. Het thema is deze keer “Zeg het met Bloemen”. Altijd fijn want ik ben en blijf er dol op! Bloemen in alle soorten en maten. Ik geniet dan ook van alles wat er langzaam maar zeker weer tevoorschijn komt in onze tuin. En dit jaar ga ik het weer proberen om ze groot te krijgen. Rozen – grote, felgekleurde geurende rozen.

Rozen

Ik heb voor deze hop gekozen voor de lekker felgekleurde “Hues of Happiness” gekozen. En dat is dan gelijk een sneak-peek uit de Jaarcatalogus 22-23 die over 1,5 week van start gaat

Dit papier met de prachtige grote rozen bracht me gelijk terug naar mijn jeugd. De kleuren en de rozen…zoveel zoete herinneringen. Ze doen me ook een beetje aan onze “poesie-plaatjes” denken . Heb jij er ook een gehad zo’n album waar iedereen een lief, klein gedichtje in schreef? Ik heb hem bewaard en koester het….te leuk om af en toe eens door te kijken!

En mijn papa op een ladder tussen een gigantische klimroos. Hij snoeide die klimroos voor een tante en als kleine meisjes mochten mijn zusje en ik ieder jaar mee. Deze klimroos bracht iedere zomer volop van dit soort grote rozen die heel licht en lekker geurden. Daar komt mijn wens vandaan voor een mooie klimroos in mijn tuin ( en hier op de klei wil dat maar niet lukken)

Hop je nog even door?

Deze hop doe ik natuurlijk niet alleen. Samen met mij hebben nog een aantal NL Demonstratrices hun licht laten schijnen op het thema “Zeg het met Bloemen”. Neem ook even de tijd om bij hen langs te gaan en hop nu door naar Annette Koolmees van KreaNeeltje . Ga lekker even wat inspiratie opdoen, veel plezier!

DEELNEMERS BLOGHOP:

Ilse van Vliet

Jacqueline Bobeldijk – Stempel Hotspot Zaandam

Elly Rijnvis – Papier Plezier ( hier ben je nu)

Annette Koolmees – Kreaneeltje

Lotte Noordzij-Walther – A Lotte Stamping Fun

Ellen Liefting – Crafting bij Ellen

Annette Elias – De Kijkkast

Groetjes en tot een volgende keer. Elly

8 gedachten over “Stampin’Up! NL; Zeg het met bloemen”

  1. Wat een prachtige kaart Elly! Ik krijg gelijk zin om ook dat prachtige papier te pakken en te gaan knippen ;o) Leuk om het zo te gebruiken! Wat komen er toch weer een mooie dingen aan he!

    • Zeker; weer genoeg om uit te kiezen ( of willen we toch alles….) Het is lastig kiezen en dit papier ….niet bewaren gewoon gebruiken zeg ik altijd! Daar is papier toch voor gemaakt!

  2. Prachtige kaart! Ik heb natuurlijk ook een Poesie album (zoals wij zeiden) en die van mijn Oma Neeltje ook met van die mooie aaibare bloemenplaatjes.

Reacties zijn gesloten.

Translate »