Stampin’Up! NL; Sun Prints, bloghop Positive Inkers juni.

Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

Welkom bij de bloghop met het Positive Inkers Global Designteam. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en werelddelen die graag hun creativiteit met jullie delen! Deze keer is het thema: Favoriete Designpapier. Sorry maar dan kom ik toch terug bij de Sun Prints want dat was “liefde op het eerste gezicht”. Inmiddels zijn er daar nog wel de nodige bijgekomen hoor. Want er staan heel veel mooie nieuwe Designpapier in deze Jaarcatalogus 22-23.

Toen ik deze product collectie zag – je vindt deze op pagina 90-91 van de catalogus – was het liefde op het eerste gezicht! Het blauw knalde werkelijk van het papier af! En wat was ik blij verrast toe we op de laatste teamdag ook met het Sun Prints collectiepakket gingen werken. Het projectje dat ik hier laat zien heb ik gemaakt tijdens die teamdag en de tutorial hiervoor was verzorgd door teamgenoot Simone Denekamp

Het kaartenmapje

Als eerst maakte ik het kaartenmapje. En dan moet je gaan kiezen uit als die leuke prints. Welke moet het worden….keuzestress! In het mapje is ruimte voor twee kaartjes met envelop. Leuk voor jezelf maar zeker ook leuk om cadeau te doen.

De kaartjes

De kaartjes heb ik heel eenvoudig gehouden; meer heeft het niet nodig dacht ik zo. Morgenochtend maak ik een Facebook live in mijn groep Plezier met stempels, inkt en papier dit leuke projectje nog een keer en dan ga ik een iets uitgebreidere versie van de kaarten laten zien. Kom je ook even kijken? En ik zou ik niet zijn als ook de envelop en de binnenkant van de kaart bijpassend is gemaakt. Dat maakt het af toch!

Hop nog even verder

Ik vind het heel leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog en zou het op prijs stellen als je me laat weten wat je ervan vond. Ook mijn collega Demonstratrices vinden het helemaal leuk als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben!

Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan.

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK 

Veel plezier met hoppen en tot een volgende keer! Elly.

Translate »