Stampin’Up! NL; Stamperschallenge, Plannen en Pakketten

De eerste week is al weer om. Daarmee komt ook mijn break ten einde. Vanaf maandag ga ik weer van start met verschillende Stampin’Up! activiteiten. Nu heb ik de afgelopen week niet helemaal stil gezeten. Omdat ik had toegezegd om mee te doen aan de #stamperschallenge van het Lovely Stampers team die op initiatief van Masjenka deze hele maand dagelijks voorbij gaat komen. Masjenka bedankt daarvoor!

#Stamperschallenge

Voor deze stamperschallenge hebben we een lijst gekregen met daarop voor iedere dag een ander onderwerp. Het is heel leuk om te zien hoe iedereen die er aan meedoet daar haar eigen invulling aan geeft. Deze week heb ik naast de andere opdrachten deze stempelkaarten gemaakt;

#Simple Stamping;

heel eenvoudig papier, inkt en stempels

One Sheet Wonder.

Een vel papier in stukken snijden en kaarten of labels van maken. Al dan niet met een zelf gestempelde “sheet”

Heat Embossing

Een superleuke techniek met altijd weer een verrassend resultaat

Zwart – Wit

Dit is het challenge onderwerp van vandaag en gelijk ook mijn kaart voor de Facebookhop van het Lovely Stampers team ( wil je hoppen begin dan op mijn facebookpagina; klik op de link naar Miranda en zo verder).

Wil je graag weten welke Stampin’Up! Producten er zijn gebruikt scrol dan even door; daar vindt je een product tabel met alle gebruikte producten- de naam en de prijs van die producten.

Mini-Catalogus januari – juni 2022 en Sale a Bration

Het zal niemand die van onze Stampin’Up! producten houd ontgaan zijn dat we van start zijn met een nagelnieuwe minicatalogus en dat de eerste Sale a Bration periode van dit jaar van start zij gegaan. Afgelopen dinsdag 4 januari is het feestje begonnen. Heb jij nog geen Minicatalogus en Sale a Bration folder ontvangen? Vul dit formulier even in of stuur me een e-mail; ellyrijnvissu@gmail.com dan krijg je ze binnen een week op je deurmat of in je brievenbus.

Thuispakketten en Workshops

Ik begin even bij de workshops; deze zijn voorlopig of online ( via zoom) die ga ik niet deze week maar de week daarna weer oppakken. Bericht hierover plaats ik in mijn FACEBOOKGROEP. Dit is een besloten groep waar je kosteloos lid van kunt worden. De Workshops bij mijn thuis zullen alleen op aanvraag en met maximaal 2 personen gedaan worden. Informatie hierover vindt je op HIER. Ik wacht ook met inplannen van workshops bij mij thuis tot na deze zomer. Indien mogelijk wil medio maart nog een Workshop Dag doen op locatie.

En dan nu nog de Thuispakketten!

Tot 15 januari is het maandpakket te bestellen. Deze keer is het thema van het pakket; Thuis! En wel om verschillende redenen. Allereerst om dat ik voor deze maand gekozen heb voor de geweldige Heart&Home suite. En wat is er nu fijner dan Thuis op jouw eigen vertrouwde stekkie lekker aan de hobby te gaan! Alleen of gezellig samen met een vriendin! Meer informatie over dit Thuispakket vindt je HIER.

Bureau Kalender

Afgelopen week heb ik deze leukerds al op mijn facebookgroep en in een reel op instagram laten zien. Het was zo leuk om dit bureau kalendertje te maken en hiervoor verschillende stempels uit de kast te kunnen halen. Het is een mix van stempels uit de jaarcatalogus en de mini-catalogus januari-juni’22.

En omdat het zo leuk was om te maken heb ik besloten om hier een speciaal januari pakketje van te maken. Bestel je de stempelset “Days to Remember” bij mij dan ontvang je de werkbeschrijving in de mailbox; Bestel je deze stempelset en vul je deze bestelling aan tot minimaal € 60,00 dan mag je een Sale a Bration product uitzoeken en krijg je van mijn naast de werkbeschrijving het papierpakketje voor de complete kalender thuis gestuurd. Alle foto’s van de kalender en verdere informatie vindt je op de pagina Workshop Thuis Pakketten.

Tot slot nog de Product Tabel

Product List

Wil je een bestelling plaatsen? Ik help je graag! Klik op een van de plaatjes in het tabel. Je komt dan gelijk in mijn webshop ( betalen alleen mogelijk via PayPal of Creditcard).

Of je stuurt me een e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com met de gewenste producten. Of je vult dit bestelformulier in. Bij de laatste twee ontvang je van mij een betaalverzoek ( Let op; hier komen verzendkosten bij!) Ik plaats je bestelling direct nadat de betaling op mijn rekening staat.

Leuk dat je een kijkje op mijn blog nam! Heel fijn Weekend en tot volgende week. Groetjes Elly

Translate »