Stampin’Up! NL; Ranunculus Romance

De weken vliegen echte voorbij. Ook nu is het voor mijn gevoel ‘ineens’ weer zaterdag. De tweede zaterdag van maart en dan doe ik bijna altijd mee aan de Facebookhop van het Lovely Stampers team. Misschien kom je nu wel vanaf mijn facebookpagina, zo niet dan is deze hop ( je kunt iedere keer doorklikken naar de volgende in de rij, je hopt van het een facebook bericht naar het volgende vandaar de naam) en echte aanrader. Met heel veel inspiratie. Je kunt dus ook starten op mijn Facebookpagina

Ranunculus Romance

Voor deze hop heb ik de bundel van de week gebruikt. De Ranunculus Romance. Wat is dit een heerlijke bundel om mee te werken. Ik ben er nog lang niet mee uitgespeeld. Mijn inspiratie komt deze keer niet uit mijn eigen koker. Deze keer heb ik een uitwerking gebruikt van een van mijn collega Stampin’Up! demonstrators. De Australische Gail Ellis Ik vind haar stijl met deze bundel geweldig dus waarom zou ik het wiel opnieuw uitvinden!

Afgelopen week heb ik geleerd dat Snail Mail niet alleen letterlijk slakkenpost (langzame post) betekend. Er zit echter nog een andere betekenis aan vast een veel leukere! Bij snailmail stuur je iemand ‘langzame post’. Een echte brief die op de deurmat valt, versierd met allerlei extra’s of met een klein cadeautje erbij. Dit projectje zou je er dus heel goed voor kunnen gebruiken! Het goede nieuws: je deze leukerd bij mij kunt komen maken tijdens een workshop op afspraak

Techniekjes

Het is een geweldig leuk project om mee aan de slag te gaan en deze later de versturen naar iemand die jou lief is. De brief die je erbij doet kan in een van de “verborgen” vakjes. Het is natuurlijk ook geweldig leuk om met verschillende techniekjes aan de slag te gaan. Ik heb embossingfolders gebruikt, verschillende panelen zijn gestempeld, daarna nogmaals gestempeld met versamark &embossingpoeder dat je dan weer smelt met de heattool. Verschillende stansen gebruikt, labels gemaakt. Een superleuk project om te maken . Ik heb het met heel veel plezier gedaan.

Vintage Look

Gisteren (vrijdagmiddag) tijdens de Kaart, Koffie&Kletsen ( zoommeeting) maakte ik deze kaart met doosje. Dezelfde bundel met een heel andere uitstraling. Hou je van deze zachte romantische uitstraling dan is deze Ranunculus Romance bundel echt een aanrader! En uiteraard is deze ook bij mij te bestellen. Via mijn webshop, via het bestelformulier en/of via e-mail

2 gedachten over “Stampin’Up! NL; Ranunculus Romance”

Reacties zijn gesloten.

Translate »