Stampin’Up! NL; New Horizons

Laatste vrijdag van de maand is deze keer weer bloghop vrijdag. Dat doe ik vandaag weer met een leuke groep van van Nederlandse Demonstratrices. Het thema is Favoriet uit de Mini Catalogus. En dat is momenteel zonder enige twijfel het geweldig mooie New Horizons Designerseries Papier. Ieder blad is een schilderijtje op zich. Bijna zonde om te gebruiken!

Focus Point

Ik heb er voor deze hop een zgn. focus pont kaartje mee gemaakt waarbij het desingpapier de basis is . Ik heb gestempeld, een stukje uitgestanst met de layering cirkel stansen en daar heb ik dan weer een onderlaagje onder gemaakt van kaartkarton. Een leuke en eenvoudig manier om een kaart net wat meer mee te geven.

Dan kun je het verder invullen zoals je wilt. Ik heb nog wat extra delen uitgestanst en gestempeld met de bundel On the Horizon die bij het papier hoort en natuurlijk is ook de binnenkant gestempeld

Hop je nog even door?

Deze hop doe ik natuurlijk niet alleen. Samen met mij hebben nog ander NL Demonstratrices hun licht laten schijnen op het thema “Let’s Celebrate”. Neem ook even de tijd om bij hen langs te gaan en hop nu door naar Jacqueline Bobeldijk-Schilder. Iedereen die mee doet heeft er vast weer iets heel moois van gemaakt! Veel plezier met hoppen!

Jacqueline Bobeldijk-Schilder

Ingrid Heijnen

Yvonne Neefjes – Stampin Club Nederland

Annette Elias – De Kijkkast

Lotte Noordzij-Walther – A Lotte Stamping Fun

Ellen Liefting – Crafting by Ellen

Annette Koolmees – Kreaneeltje

Elly Rijnvis – Papier Plezier

Celebrate de Sale a Bration!

Het kan nog heel even! Tot en met aankomende maandag kun je nog gebruik maken van de geweldig leuke Sale a Bration acties. Wil je meer informatie? Neem dan gerust even contact op met mij.

Groetjes en tot de volgende Blog! Elly

5 gedachten over “Stampin’Up! NL; New Horizons”

  1. Mooie kaart en leuk gedaan met het ‘focal point’. Dat geeft net iets extra’s. Creatieve groet, Yvonne

Reacties zijn gesloten.

Translate »