Stampin’Up! NL Let’s Celebrate de Sale a Bration!

Vandaag doe ik weer mee aan een facebook hop met het thema Let’s Celebrate! Toen ik deze hop aan het voorbereiden was bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om een week lang de Sale a Bration producten te gebruiken voor de serie bundel van de week. En dat ga ik ook doen! Deze hele week staat in het teken van de Sale a Bration. Te beginnen met de leuke kaartjes die ik maakte voor de facebook hop met de stempelset Driving By

Kaart voor mijn Kleinzoon

Afgelopen zaterdag zag ik in de facebook hop van het Lovely Stampers team een geweldige leuke kaart voorbij komen met deze stempelset en daarvan wist ik gelijk; die ga ik namaken voor onze Siem. Onze kleinzoon van 2,5. Hij is gek op dieren maar ook alles wat rijd en uit elkaar kan is helemaal geweldig. Dus dit is wel wat voor hem!

Kaart, Koffie&Kletsen online

En tot slot deze twee nog kaarten die we een paar weken terug maakten tijdens de online workshop Kaart, Koffie&Kletsen. Deze online workshop doe ik voor de leden van mijn facebookgroep Plezier met Stempels, Inkt en Papier. Je hoeft er niet de deur voor uit en …. het is gratis! Bijna iedere vrijdag tot het einde van april via zoom.

We gaan de hele week door met vieren van de Sale a Bration Producten; ik heb ze nog veel te weinig laten zien! Tot morgen! Gr. Elly

Translate »