Stampin’Up! NL; blog hop Stempelschatten december’21

Je kunt het bijna niet geloven dat we alweer naar het einde van deze maand en daarmee ook naar het einde van dit jaar toegaan. Deze voorlaatste woensdag van de maand is het weer blog hop woensdag met Stempelschatten. Deze maand is het thema ” Proost” .

En dat was deze keer toch wel een “dingetje” . Want bij dit thema komt bij mij als eerste het liedje Laavan Guus Meeuwis boven drijven; laten we proosten op het leven – Laat het leven je omarmen – Sla je armen om de liefste – want de liefste dat ben jij! Dat liedje zit nu dus al dagen in mijn hoofd! Omdat ik werkelijk geen idee had wat ik moest gaan doen kwam het ook steeds terug. Tot ik vanmorgen boodschappen ging doen en deze leuke kleine flesjes met bubbels tegenkwam. Dit worden mijn weggevers voor de buurtjes om ons heen zodat we op afstand oudjaarsavond kunnen proosten op het nieuwe jaar. En daar moet natuurlijk wel een leuke verpakking omheen. En in deze periode van het jaar mag een verpakking glimmen; nou dat doet het mooie Expressions in Ink DSP zeker en die heb ik dan ook gebruikt.

Proost op het Nieuwe Jaar

De verpakking maken is al een feestje en daar dan ook nog een label bij bedenken is gewoon leuk; Voor de tekst op de label heb ik ook nog een stempelschat gevonden: Winterwensen! Deze blijft geweldig en ook de teksten zijn zo bruikbaar. Daarnaast nog een kleine label die ik heb gemaakt uit het designpapier met de Giving Gift Dies.

Nu hebben we buren aan beide kanten dus ook voor de andere buren is er zo’n zelfde verpakking gemaakt maar dan met het mooi en de geweldige toepasselijke tekst bij de bubbels: Een Sprankelend en Liefdevol Nieuwjaar: geen vergeten stempelschat maar wel een geweldige aanvulling op onze stempelschatten! En een blijvertje; dat is ook fijn!

Zo is het al met al nog een heel leuk geheel geworden al zeg ik het zelf! Ik vind zelf de mini-uitvoering van deze fleshouder eigenlijk veel leuker dan de grote….Wat vindt jij?

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar de andere deelnemers? Je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd wat zij gemaakt hebben !

How To Do

Deze week voor Kerstmis is de laatste week in mijn video-serie “Aftellen naar Kerstmis 2021” . Het is bijna gedaan met deze marathon…vijf keer per week een video online vanaf 10 november. Het zijn er dus heel wat geworden vol kerst-inspiratie. Vandaag de video online met deze flessenhouder. Een leuke manier om een flesjes cadeau te doen. Zo heb ik zowel voor de blog hop als voor de serie leuk projectje gemaakt. Als je de maten en de gebruikte materialen wilt weten; deze zijn de vinden in het infoblokje onder de video:

Alle Stampin’Up! Producten zijn via mij te bestellen; heb je nog geen demonstratrice dan help ik je graag! Heb je de nieuwe minicatalogus en sale-a-bration folder nog niet ontvangen? Laat het me weten dan gaan ze deze week nog op de bus!

Ik denk dat ik voor de Kerstdagen geen blogbericht meer schrijf en wens jullie hierbij alvast Fijne Kerstdagen! Groetjes Elly

Translate »