Stampin’Up! NL Amazing Silhouttes; week 3 – 2022

En weer een week voorbij gevlogen. De week waarin de Amazing Silhouttes stempelset van de week mocht zijn . De week ook waarin ik een aantal mooie Januari Thuispakketten mocht klaarmaken. En de week waarin ik weer een nieuw teamlid mocht verwelkomen! En ook jij bent van Harte Welkom in mijn team. Kijk straks even naar onze geweldige instapactie tijdens deze Sale a Bration.

Amazing Silhouttes

De serie kaartjes hierboven zijn gemaakt voor en tijdens de wekelijkse Kaart, Koffie en Kletsen online ( via zoom) voor alle leden van de facebookgroep “Plezier met Stempels, Inkt en Papier”. Gestempeld met de stempelset van de week.

Afgelopen week ben ik begonnen met een nieuwe serie. De Stempelset van de Week. Iedere week krijgt een stempelset of bundel wat extra aandacht krijgt. En iedere dinsdag komt er op mijn YouTube kanaal een video online waarin deze stempelset in ieder geval gebruikt wordt. Deze week hebben de stemmers op mijn sociale media de Amazing Silhouttes gekozen die het nipt won van de Ranunculus Romance. Omdat het zo dicht op elkaar zat (1 stem!!!) komt de Ranunculus Romance zeker binnenkort voorbij als stempelset/bundel van de week. Maar aankomende week is het de beurt aan

Deze rolbox met daarin drie kleinere boxen maakte ik voor een Youtube video. Een heel leuk en bruikbaar cadeauboxje

En dan tot slot nog deze drie doosjes. Hier heb ik de stempelset gebruikt om mijn eigen designpapier te maken. De Tutorialbundel en de link naar de daarbij horende video ontvang je al je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief

Tipje van de sluier….

Omdat de thuispakketten nog niet zijn verzonden en het voor de bestellers nog een verrassing is laat ik nog niet zien wat de voorbeelden waren. Om een klein tipje van de sluier op de lichten hierboven een paar kleine stukjes van de projecten uit het pakket. Aankomende week laat ik er meer van zien en maak ik bekend wat het thuispakket voor Februari gaat worden.

Sweet Talk Pakket

Dit pakket kost € 17,50 inclusief verzenden. Bestel je de bundel Sweet Conversation mee en vul je de bestelling aan tot € 60,00 mag je een gratis Sale a Bration product uitkiezen en krijg je van mij een extraatje in in het papierpakket, te bestellen t/m 31 januari.

Translate »