Stampin’Up! NL; aftellen naar Kerstmis.

Vandaag de laatste YouTube-video van deze vierde week in de serie aftellen naar Kerstmis online. Deze keer een gift card . En daarmee sluit ik een wonderlijke week af. De week die feestelijk begon met de verjaardag van mijn schoondochter; ja gelijk met het sinterklaasfeest. En we eindigen deze week met een feestje ter ere van het 40 jarig Huwelijk van mijn broer en schoonzus. Daartussen in een oppasdag op onze kleinkinderen ( ook een feest😀) . Een tandartsbezoekje, iets minder feestelijk. Een dagje tuincentrum, altijd een feest en zeker in deze tijd! Met daarnaast ook nog de Stampin’ up! bezigheden met een online workshop, de serie aftellen naar kerstmis en de Facebookhop van vandaag!

Gift Card als cadeautje

Voor het feest van vandaag heb ik een gift-card gemaakt met wat extra’ s. Omdat het een feestelijke kaart is gebruikte ik het mooie Eden’s Garden Designpapier met de gouden accenten. Deze zelfde layout gebruikte ik ook gelijk voor de gift card die ik in de video van vandaag laat zien.

Voor de video is het natuurlijk een kerst-uitvoering geworden. Dat is een totaal andere kaart geworden dan de eerste. Als je ergens ziet wat kleurgebruik, designpapier en aankleding doen met een layput dan is het wel bij deze gift card

Kerstkaarten-Gift Cards-Kleine Cadeautjes

Een dag laten zien en dan bijven er nog vier over. Dit waren de ander vier van de afgelopen week. Het thema van de week was denk ik ‘eenvoudig’. Als ik naar het totaalplaatje kijk van de afgelopen week kijk is dat wel de verbindende factor. Eenvoudig maar wel heel leuk. Zowel om te maken als om te versturen of weg te geven.

dinsdag was het een eenvoudige en snelle kerstkaart

woensdag een eenvoudige en snelle gift card

donderdag een eenvoudige diorama kaart

Vrijdag een eenvoudig klein cadeautje

Alles is ook te vinden op mijn YouTube kanaal onder het serie “Aftellen naar Kerstmis”. Onder iedere video in het info blok de basismaten van het gemaakte project en de gebruikte Stampin’ Up! Producten. Die je natuurlijk ook bij kunt bestellen.

Gezellig dat je even langs kwam! Fijn Weekend en tot volgende week! Groetjes, Elly

1 gedachte over “Stampin’Up! NL; aftellen naar Kerstmis.”

  1. Wow Elly, wat een prachtige projecten toch weer allemaal. Jij bent echt lekker creatief bezig geweest. Gefeliciteerd met je broer en je schoonzus. 40 jaar is echt lang. Ja jij kunt het weten, want jij hebt dat ook al gehaald. Hihihi… Robin en ik zijn inmiddels 14 jaar getrouwd, maar het lijkt al veel langer. Ik ga nu even je filmpje bekijken. Groetjes Monique van Duren.

Reacties zijn gesloten.

Translate »