Stampin’Up! NL; Aftellen naar kerst week 6!

Vandaag is de laatste YouTube-video van deze vijfde volle week in de serie aftellen naar Kerstmis online gegaan. Ook deze week is de laatste in de rij een gift card met een twist. Hierna nog een weekje met vijf projectjes….en dan is het Kerstmis!

Volgende week zitten we rond deze tijd ( 13.00 uur) aan de kerstlunch met ons eerste kerstbezoek; onze kleinkinderen en hun papa en mama zijn er dan. De oudste zoon en zijn vriendin komen tegen de avond en eten dan een hapje mee met het kerstdiner en tweede kerstdag is gereserveerd voor onze dochter en haar vriend. Mooi verdeeld zo! Al hoop ik stiekem wel dat we volgend jaar gewoon weer met het hele gezin tegelijk ronde de kerstboom zitten; welk boom en waar haalt mijn niet uit; als we het maar samen kunnen vieren!

En dan nu het overzicht van afgelopen week.

Gift Card voor de videohop

Voor de video hop van het Lovely Stampers team heb ik deze keer een twee in een gemaakt. Omdat ik toch bezig ben met de serie video’s aftellen naar Kerstmis 2021 heb ik de video-hop daar gelijk bij gedaan. We hebben al genoeg te doen in deze periode. Wel heb ik er een extra leuke en misschien ook wel wat lastig te maken Giftcard voor gemaakt. Je zie in deze video hoe ik dat gedaan heb:

Kerstkaarten-Gift Cards-Kleine Cadeautjes

Hierboven de laatste dag laten zien en dan blijven er nog vier over. Dit waren de ander vier van de afgelopen week. Deze week zijn het vooral kerstkaarten,. Daarnaast heb ik een cadeau-boxje waarnaar gevraagd was laten zien en dan natuurlijk de giftcard die ik hierboven heb laten zien.

dinsdag : Klassiek en Chique

in Merry Merlot
of in Mossy Meadow?

woensdag : Cadeau-Boxje

donderdag:Vrolijke Sneeuwpoppen

Vrijdag: snelle kerstkaarten

Alles is ook te vinden op mijn YouTube kanaal onder het serie “Aftellen naar Kerstmis”. Onder iedere video in het info blok de basismaten van het gemaakte project en de gebruikte Stampin’Up! Producten. Die je natuurlijk ook bij kunt bestellen.

Gezellig dat je even langs kwam! Fijn Weekend en tot volgende week! Groetjes, Elly

Translate »