Stampin’Up! Natuurlijk voor Altijd

Vandaag dan de tweede collectie met alweer een Nederlandse stempelset daarin. Ik heb gekozen voor een van mijn nieuwe favorieten de Natuurlijk voor Altijd Collectie. Toen ik deze voor eerst zag was het zeker geen “hebben” set…….Maar mijn absolute nummer 1 kon ik niet bestellen toen wij als Stampin’Up! demonstratrices mochten gaan voorbestellen en toen heb ik mijn bestelling aangevuld met deze collectie.

Ik was aangenaam verrast bij het uitpakken van de spullen die bij deze collectie horen en werd echt helemaal blij van het stempelen met deze stempels, alsof ik weer voor het eerst een stempelafdruk maakte! Zoveel details…geweldige stempels. De groenen die allemaal zo mooi bij elkaar passen maken van het designpapier gewoon een feestje! Van het gouden lasercut designpapier had ik in eerste instantie iets van….oeh wel heel veel bling.Tot ik het ging gebruiken op kaarten die ik voor een van de productsnack-facebook lives heb gemaakt. Van deze collectie is zelfs nog een tweede filmpje omdat ik er gewoon niet mee kon stoppen! Zo veelzijdig en zooooo mooi!

Stampin'Up! Natuurlijk voor Altijd

Hierboven een collage met de kaarten die ik voor verschillende blogs, facebook-lives en de inspiratietafel had gemaakt. De facebook live filmpjes kun je ook terugvinden op mijn YOUTUBE-kanaal. Natuurlijk hoop ik daar binnenkort weer wat nieuwe filmpjes te kunnen plaatsen, zodra ik weer wat meer kan met mijn linkerhand gaat dat zeker gebeuren! En natuurlijk zou ik het super vinden als je op de rode abboneer-knop drukt en mij ook daar gaat volgen!

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webwinkel (creditcardbetaling) vergeet hierbij niet om de hostcode te gebruiken voor een leuk extraatje dat je van mijn ontvangt bij deze manier van bestellen! De Hostcode vind je aan de rechterkant in de zijbalk naast dit blog of als je dit bericht op je telefoon leest onder dit blogbericht. Daarnaast kun je ook uiteraard ook bestellen door mij een e-mail te sturen of door het bestelformulier in te vullen!

Groetjes, fijn weekend en tot de volgende week!

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »