Stampin’Up! Nature’s Beauty 1

Vandaag laat ik jullie een totaal andere kaart zien.  Een “gewone” maat kaart – met gewoon bedoel ik dan een basis van 10,5 x 14,5 cm wel een dubbele kaart omdat ik dat simpelweg mooier vind. Op de witte basis een mat van Real Red cardstock. Lekker knal en een beetje de herfst nog vasthouden.  Dan komt als laatste laag een geembosde mat in wit. En hier heb ik een blad uitgestanst en achter dat blad zie je de ree uit Nature’s Beauty. Ook de boompjes komen uit deze stempelset, zoals ik gisteren ook al vertelde gaat een deel van opbrengst van deze stempels naar MIND

Stampin’Up! Nature’s Beauty

De achtergrond heb ik dit keer gesponst, een leuke techniek waarbij je met een sponsje verschillende kleuren in elkaar laat “blenden” met dit als eindresultaat. De ree is daarna nog ingekleurd met de stampin”blends (crumb cake). Een leuke kaart die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden!Stampin'Up! Paper Trimmer

November is in zicht en er is geweldig nieuws! Vanaf 1 november kunnen jullie de nieuwe trimmer bestellen! Ik heb hem nu een maand in huis en ben er echt heel blij mee. Wil je deze een keer uitproberen? Of wil jij ook een keer de sponstechniek doen?  Meld(klik) je dan snel aan voor de maandelijkse stempelworkshop want daar ga ik ze zeker allebei laten zien en gebruiken.

Hieronder vindt je een producttabel. Klik je op een van de foto’s kom je direct in de online webshop. Bestel je liever niet met creditkaart stuur dan een mailtje met je bestelling of vul het bestelformulier in

 

Groetjes en een fijne avond! Elly

Translate »