Stampin’Up! Minialbum of Pocketkaart met Peaceful Poppies

Stampin'Up! P

Deze keer laat ik jullie een pocketkaart zien die ik heb gemaakt met het materiaal uit het maandpakketje van mei, of is het toch een minialbum?? Dit heb ik aangevuld met materiaal dat ik heb liggen. Het heeft lang geduurd voor ik ermee aan de slag ben gegaan….dit is een echte “last minute”want ik heb hem gisteravond zitten maken. Ik had echt geen idee wat ik ermee moest. Dit keer bestond het pakketje uit twee stukken designpapier, een stuk gekleurd cardstock, een stuk Whisper White en een enveloppe (notecardformaat).  En gisteravond had ik na een heerlijk dag buiten in de tuin zin om toch nog even mijn kamer in te duiken. Doordat ik in de tuin bezig was geweest had ik ineens een idee

Stampin'Up! Peaceful Poppies

Ik heb er een tweede enveloppe bijgepakt en zo een basis in elkaar gezet. Voor de buitenkant had ik zelf nog een stukken Peaceful Poppies designpapier in mijn restenmap zitten en van die map heb ik dankbaar gebruik gemaakt. Voor de binnenkant heb ik namelijk ook gebruik gemaakt van de restenmap en dit op maat gesneden om de envelopjes aan te kleden. De bloemen aan de linkerkant en de teksttag aan rechterkant heb ik alleen aan onder en zijkant vastgeplakt zodat er nog een foto of een zakje bloemzaad of iets dergelijks tussengestoken kan worden.

Stampin'Up!Peaceful Poppies

Hierna heb ik het cardstock en designpapier uit het pakketjegebruikt om insteekkaartjes te maken voor in de envelopjes. Ik heb beide kanten van de kaartjes gebruikt en op een van de kaartjes heb ik nog een pockethouder gemaakt zodat daar nog een extra kaartje in kon.

Stampin'Up! Peaceful Poppoes

De producten die ik gebruikt heb vindt je in het producttabel hieronder. Een aantal producten staan op de uitlooplijst van de lopende catalogi en zijn nog bestelbaar tot morgen middernacht. Daarna gaat de nieuwe jaarcatalogus in! Wil jij een bestelling plaatsen dan help ik je graag! Stuur me een e-mail of vul het bestelformulier in. Je mag zowel uit de huidige catalogi bestellen- die bestellingen plaats ik nu direct- als uit de nieuwe catalogus -deze bestelling plaats ik zodra het mogelijk is op 3 juni- Alle verdere info over bestellen kun je HIER lezen.

Product List

Heb jij ook zin om deze mooie producten te bestellen? En zou je dat willen doen met een flink voordeel? Dan heb ik leuk nieuws voor jou!

Van 3 t/m 30 juni heeft Stampin’Up! een actie op het starterspakket!
Betaal € 129,- zoek voor € 175,- uit (nieuwe catalogus!!!!) en als EXTRA een GRATIS bundel naar keuze uit de nieuwe jaarcatalogus.
Kom gezellig meedoen in mijn team wordt ook lid van de gezellige Stampin’ Up! Familie! Neem gerust contact op met mij.

Of wil je eerst eens even snuffelen aan al die mooie nieuwe spullen? En je hebt nog geen catalogus en ook niemand die er een toestuurt? Dan kan je via dit formulier een cataloguspakket bij mij aanvragen en vind je deze binnenkort bij jou in de bus.

En natuurlijk kun je ook gewoon een bestelling plaatsen als je iets nodig hebt via e-mail, dit formulier of mijn Stampin’Up! webshop.

Een hele fijne dag en tot morgen! Dan ben ik er weer! Groetjes Elly

Translate »