Stampin’Up! Minialbum kampeerweekenden

Minialbum Kampeerweekenden

Toen ik aan het minialbum begon was het mijn bedoeling om verschillende techniekaarten te laten zien. En al het mooie Designpapier van Stampin’Up! in de spotlight’s te zetten. Maar gaandeweg ontstond het idee om het te gaan gebruiken voor de foto’s die ik gemaakt heb tijdens de verschillende kampeerweekenden deze zomer. En zo kwamen er steeds meer pagina’s bij….

Tropical Chic en Tropical Escape

Stampin'Up! Mini-Album

Voor deze pagina’s van het minialbum heb ik het Tropical Escape DSP gebruikt. Dat past goed bij de tropische temperaturen die we afgelopen zomer hebben gehad! Daarnaast heb ik ook bundel Tropical Chic gebruikt. Op de linkerpagina heb ik een techniekkaart gebruikt waar ik weer verschillende kleine foto’s of wat tekst op kan plakken.  Deze kaart mag je deze of volgende week een keertje komen maken op een van de techniekworkshops! Op mijn facebookpagina en hier lees er meer over!

In plaats van de kaart zou je ook een kleinere Layer die iets groter is als je foto op deze plaats kunnen plakken. Rechts onder de kaart heb ik wat verschillende bladeren uit de Tropical Chic bundel geplakt met een teksttag. De tekst komt uit de love what you do stempelset. De rechterpagina heeft veel plaats voor foto’s! Hier heb ik een boek in een boek van gemaakt ;-). Dit boekje wordt bij elkaar gehouden door een mooi stukje bijpassend lint!

Wat heb je nodig

Om deze twee pagina’s te maken heb je naast de basis het volgende nodig;

  • Granny Applegreen cardstock layer 22 x 17,5 cm
  • restje whisper white voor de stempels
  • Blushing Bride cardstock layer 22 x 17,5 cm
  • 4 stukjes Granny Applegreen cardstock 12 x 10 cm aan een zijde gerild op 2 cm
  • 8 stukjes Tropical Escape DSP  10 x 10 cm
  • 4 stukjes Shaded Spruce cardstock 12 x 10 cm aan een zijde gerild op 2 cm.
  • Blushing Bride cardstock 10 x 19 cm
  • paar stukjes Tropical Escape DSP
  • 70 cm Lint

Plak beide layers op de pagina’s, verwerk fotolayer of techniekkaart zoals op de foto en plak de teksttag met bladeren. Linkerpagina is nu klaar. Voor de rechterpagina vouw je nu eerst alle 8 de stukjes en plak het DSP op.  Begin rechts onderin de pagina op 4 cm en de zijkant en op 2,5 cm van de onderkant met het eerst stukje met de plakrand naar de gaatjes (linker) kant! Plak nu stukje 2 op 5,5 cm van de ander kant en 1 cm hoger dan het begin van het vorige stukje ( op 3,5 cm van de onderkant). Zo ga je om en om verder tot alle acht de “pagina’s” zij geplakt. Zet hierna het lint vast in het midden van boven naar onder. Plak hieroverheen het stukje Cardstock van 10 x 19 cm en werk het af met het DSP. Dan is ook deze pagina klaar!

Bestellen en Meer

De Stampin’Up! materialen die ik voor dit deel van het album heb gebruikt vindt je onder dit bericht! Wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten! Daarnaast heb je nu nog 3 dagen om gebruik te maken van de mooie aanbiedingen van augustus! Je leest er meer hier meer over! Uiteraard verzorg ik graag je bestelling! Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen! Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

 

Translate »