Stampin’Up! Mini Gable Box in Painted Harvest

Mini Gable Box

Vandaag is het woensdag dus is het doosjesdag op mijn blog. Een mini gable box gestempelt met de Painted Harvest Stempelset. De bloemen en eikeltjes niet in de standaard kleuren maar een eigen draai, wel in kleuren die mij aan de herfst doen denken. Een bijzonder doosje dat je leuk kunt geven met bijzondere bonbons of ander lekkers.

Stampin'Up! Painted Harvest

Painted Harvest

De Mini Gable Box heb ik als eerst opgeleukt door het boxje te bestempelen met de eikeltjes uit Painted Hartvest stempelset. Ik heb hiervoor Fresh Fig en Smokey Slade  gebruikt. De Fresh Fig  heb ik ook gebruikt voor het hartje van de Zonnebloem. De bladvormen zijn gestempelt in Pear Pizzazz en Granny Apple Green . De kleuren die ik voor de bloemen heb gebruikt zijn Cherry Cobbler en Rich Razzleberry. De bloemen zijn gestempelt op een stukje Whisper White Cardstock en uitgestanst met een van de Layering Ovals Framelits. De tektstag is gemaakt met de classic label punch. De tekst komt uit de Nederlandse stempelset Van Alles Wat. Onder de witte tag heb ik een pear pizzazz groene tag geplakt. Het ovaal en de tekst zijn allebei verhoogd met dimensional (in de aanbieding deze week!). De kleine blaadjes heb ik uitponst met de leaf punch en het ander blad heb ik met de hand uitgeknipt en als finishing touch nog een klein strikje met het ruffled lint in Fresh Fig. Een leuk projectje om te maken!

Stampin'Up! Painted Harvest

Party

Ook zo’n leuk doosje maken? Plan bij jou thuis een party! Dit is een van de projectjes die je op een thuis-party kunt maken. Ik zorg voor materiaal en project. Jij verzorgt voor de locatie en de gasten! Als gastvrouw van een party  ontvang je van mij een leuk cadeautje. Wordt er ook nog eens besteld door je gasten dan mag jij bij voldoende verkoop artikelen uitzoeken met een korting die flink kan oplopen! Je leest er hier meer over

Bestellen en meer!

Gebruikte producten Bestellen

Hieronder vindt je de producten die ik voor dit cadeaudoosje gebruikt heb. Het basisgereedschap (basictools) dat ik  gebruik vind je op de Bestellen-pagina van deze website. Als je doorscrolt tot onder het bestelformulier staan daar de foto’s, bestelnummers en prijzen van alle gereedschappen! Wil je een van de gebruikte producten bestellen of wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen?  Ik verzorg graag je bestelling. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten!  Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen. Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Als je op een van de foto’s in de productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet.

Vergeten jullie deze niet?

Stampin'Up! Worldcardmakingday

Alle producten die met korting verkrijgbaar zijn vind je hier. Nog te bestellen t/m 7 oktber!

Groetjes en tot snel! Elly

Translate »