Stampin’Up! Mini-Album in Griekse sferen

Stampin'Up! Minialbum Petal PassionMini-Album voor Griekenland

Volgende week is het zover! Dan ga ik samen met mijn dochter voor een weekje naar Griekenland! Een mooie gelegenheid om een mini-album te maken voor foto’s en meer! Het mini-album is klaar. Nu de reis, de vakantie en de foto’s nog. Het mini-album is zo leuk geworden dat ook mijn dochter er graag een voor zichzelf wil en die gaan we de komende dagen dan ook nog maken! Verder wil ik deze week nog aan de slag met de nieuwe bundel Rooted Nature. Ik heb gisteren weer een hele doos vol moois ontvangen, de nieuwe kleuren inktpads, papier  en ook nog een paar mooie stempelsets…..daar “moet”deze week echt nog even mee gewerkt worden. En…..de nieuwe Catalogi zijn ook binnen! Wil jij een Catalogus ontvangen? Schrijf je dan in voor update’s van mijn blog, geef via het contactformulier je naam en adres door en je ontvangt voor deze keer helemaal gratis en voor niets de nieuwste catalogus! Maar nu eerst verder met waar het om begonnen was; het Mini-Album.

 

Enveloppen voor het mini-album

Als basis voor het mini-album heb ik van het Petal Passion DSP met behulp van het enveloppe-punchbord 8 enveloppen gemaakt, ,1 voor iedere vakantiedag. Daarna heb ik van “grieks blauw ” een zogenaamde harmonica binding gemaakt en daar de envoloppen aan vastgeplakt. Vervolgens is er op iedere enveloppe een op maat gesneden stuk blauw cardstock geplakt. Daarop is een tag gemaakt met de dag en datum hiervoor heb ik de Make a Difference stempelset gebruikt uit de Share What You Love Suite. Je leest er meer over in mijn berichten van vorige week.

Extra ruimte voor foto’s en meer

In de enveloppen zitten kaartjes waar ruimte is voor foto’s, kaartjes en notities. Ik heb voor hiervoor gebruik gemaakt van het Petal Passion Memory&More Cardpack.  Daar komt ook het vleugje Powder Pink uit waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt om een extra kleurtje toe te voegen. Aan de kaartjes heb ik met behulp van de circle tab punch roze en blauwe tabjes gemaakt zodat de kaartjes makkelijk uit de envoloppen gehaald kunnen worden.  Ik heb veel plezier gehad aan het maken van dit album en hoop het met net zoveel plezier te vullen volgende week!

Werkbeschrijving en Bestellen

Wil jij ook zo’n leuk mini-album maken? Dat kan! Ik zal later deze week een pagina toevoegen aan mijn website met werkbeschrijvingen van een antal projectjes die ik gemaakt heb en wil delen! Vindt je de spullen mooi die ik gebruikt heb? Dan moet je er snel bij zijn! Het DSP, Cardstock en het  Memories&More cardpack zijn nog verkrijgbaar tot 31 mei zolang de voorraad strekt! Daarna verdwijnen ze uit de collectie…..Gelukkig komen er weer heel veel mooie nieuwe kleuren en DSP voor terug!

Wil jij  wat bestellen? Ik verzorg graag je bestelling! Bij een bestelling boven de € 50,00 hoef je de verzendkosten niet te betalen! Je mag je bestelling via de mail of het contactformulier aan mij doorgeen, ik laat je dan zo snel mogelijk weten hoe jij kunt betalen en na ontvangst van je betaling worden je spulletjes direct besteld en na 4/5 werkdagen door UPS bij jouw thuis bezorgd! Hieronder vindt je de produkten die ik gebruikt heb voor dit leuke mini-album.

Heb je nog vragen? Bel of mail me dan, ik help je graag verder.

Groetjes en tot de volgende keer!

 

1 gedachte over “Stampin’Up! Mini-Album in Griekse sferen”

Reacties zijn gesloten.

Translate »