Stampin’Up! Meer Sale a Bration

We gaan aftellen

Druk dagje vandaag maar toch nog een gaatje gevonden om even snel een paar kaartjes te maken. Ook vandaag weer met produkten uit de sale a bration. Deze keer heb ik epic celebrations en de eclectic expressions stempels gebruikt en het bubbles&fizz dsp, deze zijn gratis te kiezen bij  een bestelling vanaf  € 60,00 zolang de Sale a Bration duurt! En daarin zijn we aan het aftellen ….nog 9 dagen te gaan! 31 maart is de allerlaatste dag dat deze produkten nog te bestellen zijn…..

Kaartjes

En dat zijn het echt deze keer! Kaartjes… Ik heb een afwijkende kaartmaat gebruikt, 14×14 cardstock, op 7 cm gerild en gevouwen, daarop een mat van 13,5×6,5 cm van het bubbles&fizz dsp en op ieder kaartje een tekst en een afbeelding. Daarbij heb ik met het Enveloppe Punch bord  enveloppes gemaakt met het dsp zodat het een leuk geheel wordt om bijvoorbeeld bij een cadeautje te doen. Door de kleuren in het Bubbles&Fizz dsp zijn het lekkere frisse en vrolijke kaartjes geworden.

Make&Take

Wil jij ook eens kennis maken met deze leuke stempelsets en proberen of het wat voor jou is? Volgende week vrijdag kun je tussen 10.30 uur en 14.30 uur bij mij binnenlopen om even een of meer kaartjes te maken. Natuurlijk heb ik ook koffie&thee klaar staan met iets lekkers daarbij.  De kosten voor een basispakket zijn € 2,50, voor ieder extra kaartmet enveloppe die je maakt betaal je € 1,25 extra.

Waar?  Duifkruid 43, Swifterbant

En dit is wat ik voor bovenstaande kaartjes heb gebruikt:

 

 

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier in of stuur me een mailtje ellyrijnvissu@gmail.com , vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling boven de € 60,– reken ik geen verzendkosten! Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.

Groetjes en tot de volgende keer!

 

 

 

 

 

Translate »