Stampin’Up! Many Blessings

Many Blessings

De Many Blessings is een stempelset uit de najaars-wintercatalogus van Stampin’Up! En het is zo’n set die je snel over het hoofd ziet naast al het andere moois dat in de catalagus staat. Een eenvoudige photopolymeer stempelset met leuke kleine najaars- en kerstafbeeldingen en een aantal mooie teksen.  En ik vond het leuk om deze stempelset deze week extra onder de aandacht te brengen. Ik heb er voor vandaag een kaart mee gemaakt en daarvoor niet alleen deze stempelset gebruikt maar ook stempels uit de Blended Seasons set. Deze set was alleen verkrijgbaar in augustus maar omdat de blaadjes zo mooi bij de gebruikte afbeelding uit de Many Blessings passen heb ik deze nog gebruikt.

Stampin'Up! Many Blessings

 Het Many Blessings kaartje

Voor het kaartje heb ik mijn Stampin Blends weer eens gebruikt! Heerlijk aan het kleuren! Zo leuk! Verder heb ik Very Vanilla, Crumb Cake, Old Olive en Night of Navy Cardstock gebruikt. En dan ook nog een stukje van het mooie Under the Mistletoo DSP. Ik heb gestanst met de Big Shot en natuurlijk lekker gestempelt! Onder dit bericht vind je de bestelinfo voor de gebruikte producten.Stampin'Up! Many Blessings

Exclusieve Sets Aanbiedingen

Zoals ik al vertelde was de Blended Seasons  een exclusieve aanbieding die alleen verkrijgbaar was in augustus…Dus als je deze niet hebt bestelt is het helaas niet meer mogelijk. Nu komt er ook voor November weer zo’n mooie exclusieve aanbieding aan! Ik ga er de komende weken een aantal voorbeelden mee laten zien en als jij deze set wilt hebben laat het me dan vast weten. Ik bestel de set zodra deze voor klanten verkrijgbaar is en dat is 1 november. Houd mijn website, facebook en instagram in het vizier want daar ga je zeker het een en ander voorbij zien komen over de Snowflake Showcase!Stampin'Up! Catch a Snowflake

Bestellen

Bestellen

Als je een bestelling wilt plaatsten verzorg ik deze heel graag voor je! Hieronder vindt je de producten die ik voor deze scraplyaout heb gebruikt . Ook andere producten kan ik voor je meebestellen. Vul het bestelnummer, een produktomschrijving en eventueel de prijs in op het bestelformulier of stuur me een mailtje met deze gegevens. Als ik jouw bestelling heb ontvangen stuur ik je  een mail met een betaallink. Na betaling komt jouw bestelling rechtstreeks  naar je toe. Deze wordt dan bij je thuis bezorgd door UPS. Bij een bestelling boven de  € 50,00 hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij een kleinere bestelling die rechtstreeks naar je toe komt zijn de verzendkosten € 5,95.

Woon je bij mij in de buurt en kan je zelf je bestelling op komen halen? Iedere 1e en 3e week van de maand plaats ik op vrijdagmiddag rond 15.00 uur een verzamelbestelling waarbij ik de verzendkosten voor mijn rekening neem. Wil je hiervan gebruik maken dan mag je je bestelling plaatsen via mail,  via het bestelformulier of je belt me even! Zodra ik de pakketjes klaar heb laat ik weten dat je het kunt komen halen!

Als je op een van de foto’s in de productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet.

 

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin