Stampin’Up! Lovely Floral#5

Lovely Floral#5

Stampin'Up! Lovely Floral Embossing FolderVandaag wil ik jullie de enveloppen laten zien die ik bij de kaartjes heb gemaakt om de Lovely Floral kaarten compleet te maken. Daarnaast heb ik drie van de Lovely Floral kaart-enveloppe combi’s verpakt in een acetate cardbox en hier een bijpassend bellybandje voor gemaakt. Het bandje is uit een stuk Share what you Love DSP gesneden. De label is gemaakt van Shimmery White cardstock en met de Lovely Floral embossingfolder “bedrukt”. Het afdrukje is weer ingekleurd met de aquapainters zodat het een leuke set is. Tot slot heb ik op de beide eindstukjes van het bandje nog wat bling gedaan. En zo heb je dan  De Lovely Floral Card Box! Leuk om cadeau te geven of gewoon handig voor jezelf om een aantal kaarten op voorraad te hebben.

Stampin'Up! Lovely Floral Embossing Folder

 

 

 

 

De enveloppen heb ik gestempelt met een bloem uit love what you do stempelset in de kleuren van de basiskaarten die ik deze week heb laten zien, hieronder zie je de lovely Floral kaarten met de enveloppen. Deze drie heb ik in de Acetate Cardbox gedaan.

Old Olive kaart op Very Vanilla

Lovely Floral kaartje#4 had ik op een basis van Very Vanilla Cardstock gemaakt en vond ik dan ook niet mooi bij de wit-tonen van de kaarten die ik in de box heb gedaan. Maar ook dit kaartje heeft een bijpassende enveloppe gekregen. Stampin'Up! Lovely Floral Embossing Folder

Ik ben benieuwd wat jullie vonden van de kaarten en de thema week en zou het leuk vinden als je mij dat wilt laten weten in een berichtje onder dit blog!

 

 Bestellen en Gebruikte Stampin’Up! produkten

Hieronder vindt je alles wat ik voor dit kaartje heb gebruikt. De basisgereedschappen vind je op mijn website onder het kopje Bestellen.  Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 worden er door mij geen verzendkosten in rekening gebracht. Geef je bestelling door via de mail: ellyrijnvissu@gmail.com  of het bestel/contactformulier , deze vind je onderaan mijn contact pagina. Nadat ik de bestelnummers heb gecontroleerd  ontvang je van mij zo een betaallink. Na ontvangst van de betaling plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis afgeleverd!

 

En dan nog even een reminder!

Volgende week is er bij mij thuis nog 2 x een stempelparty. Je krijgt dan de nieuwe Jaarcatalogus en we gaan een heel leuk mini-album! Nog niet aangemeld? Het kan nog tot en met volgende week woensdag! Meer informatie vind je op mijn facebook en hier !

Translate »