Stampin’Up! Lovely Floral#3!

Lovely Floral kaartje#3!

Ook vandaag wil ik weer een kaartje laten zien die ik gemaakt heb met de Lovely Floral Embossing Folder.Dit keer zijn de kleurtjes iets minder “verwaterd”. Ik heb de Embossing folder zowel aan de bovenzijkant als aan de linkerkant gebruikt en deze weer ingekleurd met de aquapainters.  Rechtsonder een tekststempel uit de Nederlandse Stempelset “Bloemen Zeggen Meer” .  We hebben nu 12 Nederlandse Stempelsets die je ook mijn website kan vinden onder het kopjes Bestellen !

Kaartje #3

Stampin'Up! Lovely Floral Dynamic Textured Embossing folder

Dit is het kaartje geworden! Vrolijke kleuren voor Fleurige Groeten! De Kaartbasis is  Rich Razzelberry Cardstock. Daarop een mat van Shimmery White Cardstock ingekleud met Old Olive, Rich Razzelberry, Calypso Coral en Mango Melody. De Tekst is gestempelt met Memento Inkt.

Workshop en Jaarcatalogus

Volgende week is er bij mij thuis nog 2 x een stempelparty. Je krijgt dan de nieuwe Jaarcatalogus en we gaan een heel leuk mini-album! Nog niet aangemeld? Het kan nog tot en met volgende week woensdag! Meer informatie vind je op mijn facebook en hier !

 Bestellen en Gebruikte Stampin’Up! produkten

Hieronder vindt je alles wat ik voor dit kaartje heb gebruikt. De basisgereedschappen vind je op mijn website onder het kopje Bestellen.  Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 worden er door mij geen verzendkosten in rekening gebracht. Geef je bestelling door via de mail: ellyrijnvissu@gmail.com  of het bestel/contactformulier , deze vind je onderaan mijn contact pagina. Nadat ik de bestelnummers heb gecontroleerd  ontvang je van mij zo een betaallink. Na ontvangst van de betaling plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen door UPS bij jou thuis bezord.

Leuk dat je langs kwam! Groetjes, Elly

 

Translate »