Stampin’Up! Lovely Floral kaart#4

Lovely Floral Kaart#4

Vandaag het laatste kaartje  met de Lovely Floral Embossing Folder van deze week! Ook weer ingekleurd met de aquapainters. Gewoon omdat dat zo leuk is en zo’n lieflijk resultaat geeft . Dit keer heb ik een extra mat van Designpapier op de basiskaart geplakt en de kleurtjes uit het DSP gebruikt voor het inkleuren van de Lovely Floral Embossing afdruk. Dit kun je op het fotoafdrukje hieronder zien.Stampin'Up! Lovely Floral Embossing Folder

Omdat het op Shimmery White fijn kleuren is met de aqaupainters heb ik dit ook voor deze kaart gebruikt. De basiskaart is van Grapfruit Grove cardstock en de tektstag is gestanst met de Layering Oval Framelits uit Grapefruit Grove en Whisper White Cardstock. Voor de tekst heb ik weer de Nederlandse stempelset “Bloemen zeggen Meer” gebruikt. Ik ben heel blij met de Nederlandse sets en deze gaan zeker vaker langs komen deze zomer! Het bloemenstempeltje komt uit de ‘Love what You do’  stempelset en ook het Designpapier komt uit de ‘Share what you Love’ serie. Onder de teksttag heb ik nog een stukje wit Polka Dot tule  en een stukje Rich Razzelberry Velvel lint geplakt voor een extra touch.

Stampin'Up! Lovely Floral Embossing Folder

Nieuwe Catalogus en Workshop

Alle genoemde sets zijn nieuw en komen uit de mooie jaarcatalogus 2018-2019. Deze krijg je volgende week mee naar huis als je een workshop komt doen! Donderdagavond 21 juni  van 19.30 – 22.00 of vrijdagmorgen 22 juni van 10.00 – 12.30 kun je gezellig komen knutselen! We gaan een mini-album maken en om een indruk te krijgen wat dat zou kunnen worden zou je even dit bericht kunnen lezen.

Zin om mee te doen met de workshop en zo’n mooie jaarcatalogus mee naar huis te nemen. Meld je dan aan via mail, facebook (messenger) of stuur me een berichtje via whats’s app!

De kosten bedragen € 10,00. Hiervoor krijg je een goed gevuld workshop pakket met uitleg, een jaarcatalogus en uiteraard koffie-thee met iets lekkers daarbij. En een gezellige, creatieve avond of morgen waarbij je naar huis gaat met iets leuks!

 

Gebruikte Stampin’Up Producten en Bestellen

Zoals je gewend bent van mij vindt je onderaan mijn berichtjes altijd de spulletjes die ik voor het beschreven projectje heb gebruikt. Je kunt alle producten altijd bij mij bestellen via de mail of het bestel-contactformulier, deze vindt je als je  hier klikt!

De basisgereedschappen vind je op mijn website onder het kopje Bestellen.  Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 worden er door mij geen verzendkosten in rekening gebracht.  Nadat ik de bestelnummers heb gecontroleerd en eventueel heb nagevraagd ontvang je van mij een mail met een betaalverzoek en rekeningnummer. Na ontvangst van de betaling plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen door UPS bij jou thuis bezord.

 

Translate »