Stampin’Up! Lovely Floral Embossing Folder

Meer Lovely Floral

Ook vandaag weer een kaart die ik gemaakt heb met de mooie Lovely Floral Embossing Folder. Prachtige afdruk, leuk om in te kleuren en dat heb ik dan ook gedaan. Ook nu heb ik geembossed en gekleurd met de watercolorpencils op whisper white papier. Leuke techniek! Ik kan het iedereen aanraden om rustig te worden….. De ingekleurde strook heb ik in drie gelijke stukjes gesneden en verhoogd opgeplakt op een strookje Old Olive cardstock, op het Old Olive is eerst nog een stukje Flirty Flamingo lint geplakt. De tag is gestempelt met een tekst uit een van de 12 Nederlandse Stempelset Bloemen Zeggen Meer. Ook hier eerst een stukje Old Olive cardstock en de tekst verhoogd opgeplakt. De basiskaart is van Whisper White cardstock.

Stampin'Up! Lovely Floral Dynamic Textured Embossing folder

Watercolor inkleuren

Op de detailfoto’s hieronder zie je goed hoe mooi je deze geembossde afbeeldeing kunt inkleuren met de aquapainters. Door eerst te beginnen met het te kleuren vlakje iets nat te maken met schoon water uit de painter en daarna pas te beginnen met de kleuren te spelen krijg je iedere keer weer een ander effect. Door te proberen en te doen gaat het steeds makkelijker en mooier! Gewoon beginnen en blijven oefenen. Het is echt zo leuk om te doen!

Voor het inkleuren heb ik de Flirty Flamingo inktpad, Daffodil Delight inkt, Berry Burst inkt en de Old Olive gebruikt.

Gebruikte Materialen en Bestellen

Hieronder vindt je de Stampin’Up producten die ik voor de kaart heb gebruikt.  Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 krijg je de bezorgkosten á € 5,95 van mij. Stuur me een mailtje ellyrijnvissu@gmail.com of vul het contactformulier in met jouw bestelling. Je krijgt van mij zo snel mogelijk bericht hoe je kunt betalen. Na ontvangst van betaling zorg ik er voor dat  je bestelling direct wordt geplaats en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen rechtreeks bij jou thuisbezorgd door UPS .

 

En dan nog even dit!

Voor donderdagavond 21 juni en vrijdagmorgen 22 juni heb ik de laatste voorzomerse workshop op de agenda staan

  • 21 juni 19.30-22.00 uur
  • 22 juni 10.00-12.30 uur

We gaan op deze workshop een leuk mini-album maken waar je bijvoorbeeld een dagboekje van je vakantie van kunt maken met foto’s, aantekeningen en alles wat je wilt bewaren als herinnering aan een (hoop ik) mooie zomer!

Daarnaast mag je de nieuwe jaarcatalogus  rustig bekijken. Hij is weer prachtig! Leuke ideeën en mooi foto’s, een plezier om door te bladeren! Wil jij een jaarcatalogus meenemen naar huis? Geef dit dan even door bij je aanmelding!

De kosten voor de workshop zijn € 10,00. Hiervoor ontvang je een mooi gevuld workshoppakket. Uiteraard zijn ook de koffie/thee met iets lekkers daarbij bij de prijs inbegrepen. Geef je snel op voor een gezellige en creatieve avond/morgen!

 

Translate »