Stampin’Up! Kaartenbuffet Share what you Love

Kaartenbuffet

Donderdagmiddag 3 mei en vanmorgen 11 mei heb ik een voor mij nieuwe vorm workshop’een kaartenbuffet gehouden. Ik heb ervoor gekozen om het kaartenbuffet zonder voorinschrijving te doen en ook de tijd die mensen besteden aan deze worksop laat ik open, zo kan iedereen kennismaken met kaarten maken en Stampin’Up! Er is keuze uit verschillende kaarten, daarbij had ik deze keer voor iedere kaart bijbehorende zakjes met de materialen voor de kaarten bijgevoegd en daarmee kon iedereen aan de slag. Het is een leuk concept om verschillende stempelsets te laten zien of zoals ik het deze keer gedaan heb de mogelijkheden met de Share what you love suite te laten zien.

Share What You Love

De Share What you love Suite! Prachtige suite met mooie bundels waar ik met veel plezier een aantal verschillen kaarten voor het kaartenbuffet heb gemaakt met de materialen die bij de verschillende bundels waaruit de suite bestaat. Met de kleinste bundel van de drie, de Just Getting Started bundel, heb ik deze drie leuk kaartjes gemaakt. Ik heb daarvoor het pakje notecards en enveloppes gebruikt die als gratis extra aan deze bundel is toegevoegd.

Van de A little More, Please! bundel stonden deze kaarten op het buffet

En dan deze voorbeeldkaarten nog van de Gotta Have it All bundel:

Het is een supermooie Suite, met hele leuke bundels zowel voor de starters als voor de liefhebbers! Aan alle drie de bundels zijn gratis extra’s toegevoegd! Meer hierover lees je in de volgende berichten;  ( hier voor just getting started) ( hier voor A Little More, Please) en ( hier voor Gotta Have it All)De Share What You Love bundels zijn in deze vorm nog als pre-order te bestellen tot en met 31 mei!

Stampin'Up! In ColorsPre-Order In Color Stampin Pads 2018-2020

Mag ik  voorstellen: Bleuberry Bushel, Call me Clover, Grapefuit Grove, Lovely Lipstick en Pineapple Punch! De nieuwe in Colors 2018-2020.Van deze vijf mooie nieuwe In Colors 2018-2020 zijn de Stampin Pads ook als pre-order te bestellen!  Nieuwe kleuren, nieuw design Stampin Pads en nieuwe prijzen! Deze 5 stempelpads samen zijn te bestellen in de pre-order (en ook daarna) als bundel met 10% korting voor € 40,50. Wil je de in Colors 2018-2020 bestellen? Of wil je een van bovenstaande bundels bestellen? Ik verzorg graag je bestelling! Bij een bestelling boven de € 50,00 hoef je geen verzendkosten te betalen, die krijg je van mij cadeau! Uiteraard kun je ook andere producten van Stampin’Up! via mij bestellen! Stuur mee een mailtje of vul het contact formulier in met de producten die je graag wilt ontvangen en jouw bestelling wordt, na ontvangst van de betaling , direct doorgezet! Binnen vier a vijf werkdagen wordt jouw bestelling door UPS  bij jou thuis afgeleverd!

Nog een Hele Fijne dag en tot Ziens!

 

Translate »