Stampin’Up! Kaartenbuffet met vijf Stempelsets

Stampin'Up! Jaarcatalogus

Workshopmiddag

Volgende week heb ik weer een inloopmiddag op het programma staan waar ik nu wat extra aandacht aan wil besteden. Deze middagen noem ik het Kaartenbuffet omdat je net zoals bij een buffet zelf kan kiezen uit uit verschillende stempelset en kaartvoorbeelden wat je wilt gaan maken. Alle kaarten zijn eenvoudig te maken ook als je nog nooit van Stampin’Up! of kaarten maken met stempels hebt gehoord. Gewoon lekker komen uitproberen! Er is geen beperking op het aantal kaarten dat je kunt maken. Ik hanteer wel een minimum van 1 kaart! Koffie en Thee zijn bij de prijs inbegrepen. Je vind hier alles wat je moet weten en als je nog vragen hebt schroom niet en neem contact op!

De stempelsets voor dit buffet

Afgelopen twee weken heb ik al een aantal voorbeelden laten zien met vier van de vijf sets die ik aankomende donderdag (27-9) op het buffet heb staan. De vijfde is de Nederlandse stempelset Bloemen zeggen Meer een mooie set waar ik hieronder wat foto’s uit de catalogus laat zien. Naast deze set komen de Tropical Chic, de Puur Natuur, de Painted Harvest en de Animal Outings op het Buffet te staan. Stuk voor stuk prachtige stempelsets! Uiteraard kun je ze allemaal bij mij bestellen! Kom lekker langs om het te proberen!Stampin'Up! jaarcatalogus

Hieronder nog foto’s van de andere sets. Een aantal voorbeelden met de Animal Outings zie je op de foto bovenaan dit bericht! Alle foto’s komen uit de jaarcatalogus van
Stampin’Up! Wil jij ook zo’n mooie jaarcatalogus? Of de najaars-wintercatalogus?  Kom dan naar het kaartenbuffet of naar een van de workshops in oktober ( 4 oktober ’s avonds en 5 oktober ’s morgens!)

 Tot volgende week

Ik zie jullie graag bij mij thuis aan het kaartenbuffet!  Donderdagmiddag 27 September 2018. Inlopen tussen 13.30 – 16.00 uur.

Duifkruid 43, 8255 KK  Swifterbant.

Groetjes en tot ziens! Elly

 

 

 

Translate »