Stampin’Up! Just Getting Started

Just Getting Started Bundle

In het vorige blog-bericht heb ik beloofd dat ik deze week voorbeelden zou laten zien wat er gemaakt kan worden met de verschillende bundels en vandaag beginnen we met de kleinste van de drie. De Just Getting Started Bundel bestaat uit de stempelset Love what you do, clearblok E  (om de stempels aan te bevestigen) twee Stempelkussens namelijk Old Olive en Grapefruit Grove. Een pak Very Vanilla Cardstock en daarbij krijg je nog een gratis pak Notecards&Envelops! Met deze set kun je als beginnend stempelaar direct aan de slag om een hele serie leuke kaarten te maken. Deze bundel kost € 68,60 en vanaf morgen als pre-order besteld worden. Deze bundel is exclusief als pre-order samengesteld en van 2 t/m 31 mei te bestellen. Wil je deze bundel bestellen dan verzorg ik graag je bestelling! Stuur me even een mailtje en na betaling komt je bestelling direct via UPS naar je toe, vanaf € 50,00 hoef je bij mij geen verzendkosten te betalen!Stampin'Up! Share What You Love

Kaarten maken

Natuurlijk ben ook ik aan de slag gegaan met deze mooie spulletjes en heb ik een paar kaarten als voorbeeldjes gemaakt. Ik heb voor deze kaartjes ook echt alleen de spullen gebruikt die in de Just Getting Started Bundel zitten. Als kaartbasis heb ik voor het gemak de notecards&enveloppes gebruikt.

Kaartje 1

Stampin'Up! Share What You Love

Bij dit kaartje heb ik een eerst laag direct op de notecard gestempeld met 2 verschillende stempeltjes en de beide kleurtjes. Vervolgens heb ik van een stukje Very Vanilla een tag gesneden en daar de tektst op gestempels. Op de rest van dit stukje heb ik de bloemen en de blaadjes gestempelt en deze vervolgens uitgeknipt. De bloemen heb ik iets verhoogd opgeplakt met glue dots en daaronder heb ik de uitgeknipt blaadjes verdeeld opgelijmd . Als laatste heb ik de tekst verhoogd opgeplakt met dimensionals (foam blokjes)

Kaartje 2

Stampin'Up! Share What You LoveDeze kaart heeft een mat waarop in het midden de tekst is gestempeld en daaromheen een cirkel gemaakt is met de twee kleurtjes en verschillen stempel. Ook hier heb ik een bijpassende enveloppe gemaakt.

Kaartje 3

Stampin'Up! Share What You Love

Ook bij dit kaartje is er eerst een laag op de kaartbasis gestempeld in verschillende laagjes en hier heb ik ook de tekst-tag een achtergrondje gegeven met een klein bloemetje, dit heb ik eerst afgestempeld zodat je een mooi wazig pasteleffect krijgt, de bloemen zijn weer gestempelt op een apart stukje cardstock en “ingekleurd”met een kleing stempeltje , 1 x de volle kleur en 2 x afstempelen.  Dat effect heb ik ook gebruikt op het envelopje!

Stempelen is leuk!

Je kunt eindeloos varieren met deze set! Erg leuk en ontspannend om te doen. Wil je het ook komen proberen, of gewoon even een kijkje nemen of het wat voor jou is? Aankomende donderdagmiddag  3 mei vanaf 14.00 tot 16.30 uur houdt ik een kaartenbuffet “Share what you Love” ook volgende week vrijdagmorgen vanaf 10.30 – 13.00 uur kun je gezellig binnen komen om een kaartje te maken! Je betaalt alleen voor de kaartjes die je maakt. Er staat een buffet klaar met kaartvoorbeelden waar jij je keuze uit kunt maken. Voor het materiaal zorg ik. En ook koffie en thee staat voor je klaar.

morgen ga ik weer verder met deze suite…dan komt de A Little More, Please bundel aan de beurt om leuke voorbeelden mee te maken en te laten zien! Meer informatie over de hele suite vindt je in mijn vorig blogbericht!

Tot dan!

 

 

 

 

Translate »