Stampin’Up! Juli maand Acties

Juli maand Acties

Ja dat zie je goed! De aankomende maand wordt een hele leuke! Juli maand Acties is de titel die de lading dekt, er komen een aantal hele leuke acties aan dus blijf meelezen zou ik zeggen! Zeker als je graag met Stampin’Up Producten werkt. Vandaag heb ik een leuke kaart gemaakt voor een suite case van de Nederlandse Stampin”Up demogroep. Ik heb daarvoor onder andere het Wood Texture dsp gebruikt. Stampin'Up! Coffee Café

 

Leuk kaartje toch? Het designpapier van Stampin’Up! is afgestemd op de kleuren die verkrijgbaar zijn, zodat het altijd matched! Superhandig en supermooi! Volgende week zal ik er meer mogelijkheden mee laten zien. Dit is wat ik voor het kaartje gebruikt heb en wat je uiteraard bij mij kunt bestellen via de mail of het contact-bestelformulier.

Designpapieractie juli

Juli maand Acties, en dit is er een van! Koop drie pakken Designpapier uit een van deze series en zoek de vierde er gratis bij uit! Leuk toch! Uiteraard is er bijpassend cardstock verkrijgbaar bij het DSP, dit vind je op pagina  van de jaarcatalogus. Als je in de zijbalk op de knop jaarcatalogus klikt wordt je doorgelinkt naar de online jaarcatalogus. Wil je graag de supermooie glossy jaarcatalogus nog ontvangen dan kan dat ook! Laat het me even weten en ik stuur deze naar je op. Als je een bestelling plaatst krijg je de jaarcatalogus gratis, anders reken ik de verzendkosten van € 3,50.

 

Bestellen

Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 worden er door mij geen verzendkosten in rekening gebracht. Geef je bestelling door via de mail: ellyrijnvissu@gmail.com  of het bestel/contactformulier , deze vind je onderaan mijn contact pagina. Nadat ik de bestelnummers heb gecontroleerd  ontvang je van mij een betaallink. Na ontvangst van de betaling plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis afgeleverd door UPS!

Groetjes en tot de volgende keer!

 

Translate »