Stampin’Up! Juli Acties

 Juli Actie Startpakket

Heb jij er al wel eens aan gedacht om lid te worden van de Stampin’Up! Family en te genieten van alle voordelen? Maar twijfelde je steeds? Dan is dit het moment om tot actie over te gaan! Als je instapt t met de juli acties tussen 1 en 31 juli is het je een voordeel van maar liefst € 131,–! Injuli  krijg je naast alle producten die je bestelt in je  Starterskit ( je mag voor € 175,– producten uitzoeken en betaalt hiervoor € 129,00) ook nog eens een gratis assortiment Classis Inktpads  ter waarde van  € 85,00! Je mag kiezen uit een van de volgende kleurgroepen:

Kom in mijn team!

Wil je meer weten dan vertel ik je daar graag over. Hieronder in het kort de voordelen op een rijtje;

  • meteen 20  % korting op het complete assortiment
  •  vooraf bestellen, wees de eerste met de nieuwe catalogi en bestel je producten voor deze vóór iedereen beschikbaar zijn
  •  je krijgt regelmatig het blad Stampin’ Succes met nieuws en inspiratie
  • geef workshops of …doe dat niet, je mag zelf weten hoeveel tijd en energie je erin stopt
  • verdien met je hobby of koop gewoon voordeliger in
  •  plan je eigen werktijden; overdag, tijdens schooltijden, in het weekend of alleen s’ avonds..
  • jij bepaalt wanneer je werkt of dat je het blijft doen voor de hebby met extra korting
  •  bestel je starterskit met een waarde van €175 en betaal  €129. Jij bepaald zelf wat er in je startpakket zit
  • ontvang in juli als gratis extra een complete kleurfamilie classic inktpads naar keuze!

 

Bouw je startpakket en bouw met mij een team!

Hierboven zie je uit welke kleurfamilies je kunt kiezen en hieronder zal ik een voorbeeld van een starterskit plaatsen. Jij en jij alleen bepaald wat je er allemaal in wilt hebben! Ik zou het heel leuk vinden als je bij mij instapt en samen een team te bouwen en te vormen!  Graag beantwoord ik al je vragen die je hebt. Schroom niet om contact met me op te nemen!

 

vergeet de mooie DSP actie niet!

Drie pakken DSP betalen en vier pakken ontvangen? Deze mooie actie is de hele maand juli! Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 worden er door mij geen verzendkosten in rekening gebracht. Geef je bestelling door via de mail: ellyrijnvissu@gmail.com  of het bestel/contactformulier , deze vind je onderaan mijn contact pagina. Nadat ik de bestelnummers heb gecontroleerd  ontvang je van mij een betaallink. Na ontvangst van de betaling plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis afgeleverd door UPS!

Groetjes en tot de volgende keer!

 

 

 

 

 

 

Translate »