Stampin’Up! Jaarcatalogus 22-23 Presentatie

Afgelopen week dan eindelijk weer eens een Live Catalogus Presentatie met alles erop en eraan. Vrije inloop, overzicht en inspiratie met nieuwe producten, een nieuwe jaarcatalogus voor iedereen die langskwam en natuurlijk de make&take met de nieuwe producten. En er komt nog meer aan….de komende weken is er iedere week de mogelijkheid om jezelf de nieuwe catalogus in te stempelen. Met iedere week de mogelijkheid om deel te nemen aan het kaartenbuffet “Stempelend de Catalogus in” . Daarnaast kom ik met verschillende video’s op YouTube, Facebook live’s in mijn facebookgroep “Plezier met Stempels, inkt en papier” en natuurlijk zal ik de resultaten en updates laten zien op Instagram en op mijn facebookpagina.

Verder zou je je ook nog kunnen inschrijven voor de tweewekelijkse Nieuwsbrief. Hierdoor blijf je op een eenvoudige manier op de hoogte van alles wat er bij mij te doen is en van alle acties en nieuwtjes die ik kan melden over Stampin’Up!

Make&Take Teaparty

Stampin'Up! Tea Boutique

Voor de eerste Make&Take mocht gekozen worden uit de vijf Tea&Boutique Cards&Enveloppes. Ik maakte er deze voorbeelden mee. In combinatie met de Nederlandse Thee en Troost bundel !

Make&Take Nature’s Print

Stampin'Up! Nature's Print

En dit is de tweede Make&Take die gemaakt kon worden tijdens de cataloguspresentatie. Met het prachtige Sun Prints designpapier en het Pretty Prints designpapier. Dit papier moet je echt gezien hebben want het is veel mooier dan het in de catalogus doe lijken! Allebei de Desingpapier series zijn geweldig mooi te combineren met de Nature’s Prints bundel

Bestellen of Webshop bekijken

Je kunt een bestelling plaatsen in de webshop, via e-mail, via het bestelformulier en via whatsapp. Natuurlijk mag je me ook kunnen bellen – al ben ik dan zeker niet altijd bereikbaar. Je leest er hier meer over

Klik je op een van de dikgedrukte groene teksten dan kom je direct in mijn webshop; snuffel daar eens rond! Je kunt er natuurlijk ook een bestelling plaatsen vergeet in dat geval de HOSTCODE niet. Klik op “hostcode” in de zijbalk naast dit bericht als je deze wilt gaan gebruiken. Als je via de webshop besteld is het alleen mogelijk om met PayPal of Creditcard te betalen.

Doe je mee met de wekelijkse verzamelbestelling ( alle bestellingen die voor 16.00 uur binnen zijn ) dan ontvang je van mij een betaalverzoek en wordt je bestelling verzonden via PostNL, DPD of DHL ( verzendtarief komt bij het te betalen bedrag). Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen bij mij; dan is jouw bestelling vrij van verzendkosten.

En uiteraard verzorg ik jou bestelling zorgvuldig en met veel plezier!

Groetjes en tot de volgende blog! Elly

Translate »