Stampin´Up! In Good Taste

Vandaag een van de collecties die mij verrast heeft toen ik hem in het echt zag en ging gebruiken; de In Good Taste collectie. Deze collectie vindt je op blz.122-123-124 van de jaarcatalogus. De collectie bestaat uit een stempelset, een stansenset vol labelstansen met verschillende sierrandjes. Een prachtig dubbel pakket designpapier! Dan ook nog een embossingfolder die een heel subtiel structuurtje geeft aan het papier. Een groot gedeelte va deze collectie ga je terug zien bij de eerst komende Kaart&Koffie van juli. Klik op onderstaande linkknop voor meer informatie over deze workshop die je live bij mij thuis in de worksopruimte kunt komen doen. Maar ook – en dit is nieuw – Workshoppakket voor Thuis te bestellen is!

Ook met deze collectie heb ik eerder al iets laten zien dit vindt je onder andere in deze video op mijn YouTube kanaal. Ben je al abbonee van mijn kanaal? Nog niet druk dan op de rode abboneren knop om mij ook daar te kunnen volgen! Vanaf volgende week hoop ik ook weer daarmee aan de slag te gaan….zie je gelijk wat handigheidjes om toch te kunnen blijven stempelen als je even niet zo goed kan met je tweede hand😊.

Om het wat eenvoudiger te maken om alle bestelnummers te vinden voor de verschillende producten uit deze collectie heb ik weer een productlijst gemaakt. Hierop vindt je alle mogelijke combinaties van producten en de losse producten met bestelnummers voor als je niet het hele pakket wilt maar bijvoorbeeld alleen de stansen. Wel zo makkelijk toch!

Stampin'Up! Tasteful Touches

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hieronder staat een producttabel met de materialen en stempelsets die zijn gebruikt voor de workshop. Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je mag je bestelling ook plaatsen via e-mail, appberichtje of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Groetjes en een hele fijne dag vandaag! Elly

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »