Stampin´Up! In Good Taste

Vandaag een van de collecties die mij verrast heeft toen ik hem in het echt zag en ging gebruiken; de In Good Taste collectie. Deze collectie vindt je op blz.122-123-124 van de jaarcatalogus. De collectie bestaat uit een stempelset, een stansenset vol labelstansen met verschillende sierrandjes. Een prachtig dubbel pakket designpapier! Dan ook nog een embossingfolder die een heel subtiel structuurtje geeft aan het papier. Een groot gedeelte va deze collectie ga je terug zien bij de eerst komende Kaart&Koffie van juli. Klik op onderstaande linkknop voor meer informatie over deze workshop die je live bij mij thuis in de worksopruimte kunt komen doen. Maar ook – en dit is nieuw – Workshoppakket voor Thuis te bestellen is!

[button url=”https://www.ellycreatecardsgiftsandmore.nl/koffiekaart/” target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]KLIK HIER[/button]

Ook met deze collectie heb ik eerder al iets laten zien dit vindt je onder andere in deze video op mijn YouTube kanaal. Ben je al abbonee van mijn kanaal? Nog niet druk dan op de rode abboneren knop om mij ook daar te kunnen volgen! Vanaf volgende week hoop ik ook weer daarmee aan de slag te gaan….zie je gelijk wat handigheidjes om toch te kunnen blijven stempelen als je even niet zo goed kan met je tweede hand?.

Om het wat eenvoudiger te maken om alle bestelnummers te vinden voor de verschillende producten uit deze collectie heb ik weer een productlijst gemaakt. Hierop vindt je alle mogelijke combinaties van producten en de losse producten met bestelnummers voor als je niet het hele pakket wilt maar bijvoorbeeld alleen de stansen. Wel zo makkelijk toch!

[button url=”https://s.tamp.in/lfBvWL” target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]PRODUCTLIJST[/button]

Stampin'Up! Tasteful Touches

Groetjes en een hele fijne dag vandaag! Elly

Translate »