Stampin’Up! Hollandse Lente

Laatste vrijdag van de maand is deze keer weer bloghop vrijdag. Dat doe ik vandaag weer met een leuke groep van van Nederlandse Demonstratrices. Het thema is deze keer Lente. En dat is momenteel zonder enige twijfel. Wat is het mooi weer! Natuurlijk ben ik voor mijn favoriete Lentebloemen gegaan. De bloemen die ik ook gebruikte voor het pakket Lentekriebels. Violen en Tulpen. Ik hou ervan. Van de verschillende kleuren die ze hebben, de dapperheid om overeind te komen na een nachtvorstje. Maar het zijn vooral de kleuren die het hem doen, ik wordt er altijd weer blij van

Tulpen of Violen

Een lay-out en daar gewoon bij deze kaart de tulpen gebruikt en bij de volgende kaart de viooltjes. Zo hoef ik niet te kiezen! En het is leuk om te zien hoe anders dat soms uitpakt. Als eerste de Tulpenkaart, een slimline kaart met verschillende laagjes van kaartkarton en designpapier. Heerlijk dat kleurrijke Tulpenpapier als achtergrond waardoor je werkelijk alle kleuren kunt gaan gebruiken die er zijn.

En ook het violenpapier is heerlijk kleurrijk. Dit designpapier is een van de uitloopartikelen en nu nog verkrijgbaar – zolang de voorraad strekt- met een korting van 40%! In combinatie met het papier heb ik de violen hier iets rustiger gehouden in een kleurcombinatie.

Hop je nog even door?

Deze hop doe ik natuurlijk niet alleen. Samen met mij hebben nog ander NL Demonstratrices hun licht laten schijnen op het thema “Let’s Celebrate”. Neem ook even de tijd om bij hen langs te gaan en hop nu door naar Ingrid Heijnen . Iedereen die mee doet heeft er vast weer iets heel moois van gemaakt! Veel plezier met hoppen!

Elly Rijnvis – Papier Plezier

Ingrid Heijnen – Koru Creativitijd

Annette Koolmees – Kreaneeltje

Jacqueline Bobeldijk – Stempel Hotspot Zaandam

Lotte Noordzij-Walther – A Lotte Stamping Fun

Ellen Liefting – Crafting bij Ellen

Groetjes en tot een volgende keer. Elly

3 gedachten over “Stampin’Up! Hollandse Lente”

Reacties zijn gesloten.

Translate »