Stampin’Up! Herfst en een beetje Halloween

Stampin'Up! Gilded Autumn

Volgende week is de maandelijkse workshops oktober op woensdag middag en donderdagavond. Er zijn nog plaatsen beschikbaar! En het wordt een leuke! Wil jij in deze rare tijden geen face to face workshops volgen dan heb ik nieuws voor je! Deze maandelijkse workshop is nu ook als Thuispakket te bestellen!

Cadeau-Doosjes

In dit blogbericht een voorproefje van de drie verschillende onderdelen van de workshop: een drietal cadeaudoosjes van klein naar een formaat waar echt wel wat in kan. Voor de doosjes is het thema duidelijk herfst als zou je hiervoor natuurlijk ook het Magic in This Nightdesignpapier kunnen gebruiken!

Labels en Tekst-Tags

De bekende mini-pizzabox gevuld met labels en losse teksten, zo heb je altijd iets bij de hand om een weggevertje snel iets extra’s mee te geven! Hiervoor is het leuke Magic in This Night DSP gebruikt.

Kaarten als Cadeautje

En ook de Acetate Card box heb ik er deze keer weer eens bijgepakt. En uiteraard is deze gevulde met een drietal kaarten en enveloppen. De buitenkant heeft een mooie bellyband gekregen. Zo heb je een leuk cadeautje om weg te geven (of om lekker zelf te houden)

Bonusproject

Dit is een verassings-projectje dat helemaal naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Bestel je deze workshop als thuispakket krijg je een link naar een YouTube -filmpje waarin ik laat zien wat ik ervan gemaakt heb.

Meer informatie over het Thuispakket vindt je HIER en voor meer informatie over de ‘face to face’ workhop klik je HIER. Wil je het thuispakket bestellen of de workshop komen volgen? Kik voor bestellen op de linkerknop en voor aanmelden op de rechterknop!

Blijf gezond en Blijf Creatief! Groetjes Elly

Translate »