Stampin’Up! Hemelse Hortensia, Thuispakket #4 Inspiratie

Even wat inspiratie met de Hemelse Hortensia bundel! Want nu ik het heb kriebelde het zo hard dat ik er toch alvast mee aan de slag met gegaan. Ik maak van Februari gewoon een feestelijke maand met inspiratie, verlotingen en veel bloemen! Want van bloemen wordt iedereen toch blij! Het productpakket is geweldig…de stempelset op zich is ook fantastisch. Lees en kijk mee!

One Sheet Wonder

Een A4 volstempelen en er vervolgens vier kaarten mee maken. Dat is deze keer het “one sheet wonder”. En probeer het gewoon een keer want het is echt heel erg leuk om te doen! En ik heb het inmiddels drie keer gedaan met deze stempelset! Een keer als voorbereiding op de facebook-live van die ik vandaag spontaan had bedacht. Helaas wiebelde de tafel ( inmiddels weet ik dat dat de grote boosdoener was?) en daardoor was het beeld regelmatig heel wazig . Dus heb ik vanmiddag nog een keer een video gemaakt. En dan mag je gewoon nog een keer stempelen! Zeker geen straf! Hieronder de YouTube video waarin ik laat zien hoe ik de kaarten heb gemaakt.

Dit zijn de eerste Vier in blauw

Ik ben vanmorgen begonnen met de hortensia’s in blauw te stempelen en daar heb ik deze vier kaarten van gemaakt.

De tekst is bij deze kaart op de oplegkaart (mat/layer) gestempeld, de pareltje zijn met de Balmy Blue dark Stampin’Blend blauw gemaakt en er is nog wat stip-en extra blad bijgestempld, de oplegkaart op de basiskaar van Balmy Blue kaartkarton en klaar

Hier is de basiskaart gemaakt van de andere blauw: Seaside Spray kaartkarton. Op de oplegkaart zijn nog wat bloemetjes en blaadjes gestempels en er is een stukje van SeasideSpray metallic lint opgeplakt. Ook deze parels zijn gekleurd met een Stampin’Blend en de tekst is uitgeponst met de classic label pons en gemat met nog zo’n labeltje in het blauw.

Voor deze kaart is een basiskaart gemaakt van Night of Navy kaartkarton, het lintje is een onderdeel van het combo pack lint “playing with paterns” . En die tekst; dat komt uit een superstempel die gecombineerd wordt met een label stans; als je deze gebruikt heb je in een keer een heleboel tekstlabeltje: de Many Messages Bundel

Voor dit kaartje is weer het Seaside Spray kaartkarton als basis gebruikt in combinatie met het Seaside Spray Scalloped linnen lint en ook hier een tekstlabel uit de So Many Massages bundel.

De hortensia in rood/roze

En in het filmpje heb je het al gezien. Voor de laatste serie kaartopleggers heb ik de combinatie gebruikt. Ik heb met enorm veel plezier deze “one sheet wonders”gemaakt en daag jou uit dit ook een keer te doen! Te leuk!

Gebruikte Materialen

Product List
Produktpaket Hemelse Hortensia (Niederländisch)
€ 63,00
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
Highland Heather A4 Cardstock
€ 10,50
Highland Heather Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Gorgeous Grape A4 Cardstock
€ 10,50
Gorgeous Grape Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Purple Posy 1/2" (1.3 Cm) Scalloped Linen Ribbon
€ 9,75
Pastel Pearls
€ 7,75
3/8" (1 Cm) Gorgeous Grape Sheer Ribbon
€ 8,50
Pear Pizzazz Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Soft Sea Foam Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Classic Label Punch
€ 22,00
1-1/2" (3.8 Cm) Circle Punch
€ 19,00
Stitched So Sweetly Dies
€ 39,00

Hierboven de lijst met de materialen die ik heb gebruikt voor de kaarten uit het filmpje. Klik je op een van de foto’s kom je direct in mijn webshop en kun je daar ook een bestelling plaatsen; deze bestellingen moeten worden betaald via PayPal of een (prepaid) Creditkaart. Vergeet niet om de hostcode in te vullen die je in kolom naast dit bericht vindt.

Bestellen en Verloting!

Betaal je liever via een overschrijving of een Tikkie? Vul dan dit bestelformulier in of stuur even een e-mail naar ellyrijnvissu@gmail.com met jouw bestelling. Je ontvangt van mij naar keuze een betaalverzoek of een tikkie voor de betaling.

Bestel je deze bundel voor maandag 15 februari of bestel je deze mee met het Thuispakket # 4 dan krijg je het complete workshoppakket er gratis bij thuisgestuurd! Bundel en thuispakket zijn te bestellen via dit BESTELFORMULIER t/m zondag 14 januari

Tot einde deze maand hebben we nog de Sale a Bration ( bij ieder bestelling vanaf € 60 ,00 mag je gratis producten uit de sale a bration folder uitzoeken) en daarbovenop krijg je nog een of meerdere lotnummer omdat wij geen feestjes kunnen geven in plaats daarvan verloopt ik twee keer de Touch of Ink stempelset en twee keer het Berry Blessing productpakket. Bij iedere bestelling vanaf € 40,00 ontvang je 1 lotnummer en vanaf € 60,00 onvang je twee lotnummer bij € 100 dan 3 bij 120 krijg je er 4 enz….. en bestel je later nog een keer…ontvang je gewoon weer. Deze actie loopt deze hele maand door.

Ik hoop snel iets voor je te kunnen betekenen! Voor nu; blijf bezig, blijf creatief en tot snel! Elly

Translate »