Stampin’Up! Grassy Grove

Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

Vandaag al weer de eerste dag van maart. En de eerst dag van de maand hoppen we weer met het Positive Inkers Global Designteam. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en werelddelen die graag hun creativiteit met jullie delen! Deze maand kiezen we tussen een prachtige bundel met een klein uitstapje daarbij uit een ander productpakket! Mijn keuze is op voor deze maand is gevallen op de prachtige bundel Grassy Grove met als achtergrond het New Horizon Designerseries paper.

Ik heb deze combinatie de afgelopen maand ook gebruikt voor het maandpakket. Vooral de stansen van de Grassy Grove waren mij opgevallen en daar wilde ik in ieder geval iets mee gaan doen. Deze heb ik dan ook op de buitenkaart gebruikt.

De buitenkaart is gemaakt van met de mooie kleur Evening Evergreen, een schilderijtje toch met de achtergrond van het New Horizons DSP? Love love love it! De detail die in het uitgestanst frames zijn verwerkt. Prachtig toch? En je kunt er zoveel verschillende kaarten mee maken maar ik kan me ook voorstellen dat je deze detailstans ook bij het maken van een scrappage gaat gebruiken.

Maar er is meer!

Toen ik de stempelset wat beter ging bekijken zag ik dat deze ook geweldig mooi is en deze heb ik dan ook voor de binnen-kaart gebruik. Een kaart in een kaart zeg maar.

Zo heb je meer dan genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap en mag je deze iets extra’s meegeven met deze geweldige stempels nogmaals; een prachtige combinatie met een heerlijk bundel!

Hop nog even verder

Ik vind het heel leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog en zou het op prijs stellen als je me laat weten wat je ervan vond. Ook mijn collega Demonstratrices vinden het natuurlijk geweldig als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Kom nog eens terug dat zou ik leuk vinden! Fijne dag verder en tot snel! Groetjes Elly

1 gedachte over “Stampin’Up! Grassy Grove”

Reacties zijn gesloten.

Translate »