Stampin’Up! Gather Together workshop Thuispakket

Gisteren voor het eerst in maanden weer eens een facebook-live gedaan en wat vond ik dat weer leuk. Daarbij heb ik de drie kaarten van het Thuispakket Gather Together gemaakt . En die thuispakketten zijn nog steeds te bestellen tot en met 31 oktober! Nu dan ook nog eens met een begeleidende video erbij. Wil jij lekker veilig thuis aan de slag is dit zeker een optie!

Kijk het Filmpje op YouTube!

En vindt je het leuk om dit soort filpjes te kijken dan zou ik het leuk vinden als jij je op mijn YouTube kanaal abbonneert ( gratis)

Thuispakketten bestellen

Wil je het pakket nog bestellen klik dan op de onderstaande knop om het bestelformulier in te vullen:

Ga je liever voor de kerstkaartpakketten? Ook die zijn al te bestellen! Klik hier voor meer informatie hierover en het bestelformulier

Ik wens iedereen vandaag weer een hele fijn dag, om 10 uur ben ik weer on-line met de tweede serie van de Kaart&Koffie kaarten oktober, wie weet tot dan! Groetjes Elly

Translate »