Stampin’Up! Friends are like Seashells, bundel van de week.

Vandaag de bundel Friends are like Seashells uit het productpakket Sand&Sea als bundel van de dag! Als het voorjaar ervandoor gaat moeten we maar een beetje in huis halen door zomerse producten te gebruiken! Deze bundel van Stampin’Up! is lekker zomers. . En vandaag zijn dat deze kaarten. Deze kaarten heb ik laten zien in de FB Live vanmiddag op de fb-groep Plezier met Stempels, Inkt&Papier

Friends are Like Seashells

Is dat zo? Zijn vrienden als schelpen? Als je het zinnetje leest dat eronder staat – je verzamelt ze onderweg – dan is het een mooie metafoor.

Ik vind het mooi om soms zoveel mogelijk in een kleurt te werken. Dat heb ik voor deze kaarten ook gedaan. Voor de kaarten die ik als voorbeeld heb gemaakt heb ik vooral Sahara Sand gebruikt. En voor de kaarten in de FB – live heb ik Seaside Spray gebruikt. Je vindt alle producten die ik heb gebruikt onder dit bericht. Bundel en Embossingfolder zijn ook mee te bestellen met het Thuispakket. Het Thuispakket Sand&Sea is te bestellen t/m 17 april. Meer info vindt je HIER

Basismaten Seaside Spray kaart (zachtblauw):

  • kaartbasis basic white 14,5 x 21 cm, rillen op 10,5 cm
  • mat seaside spray kaartkarton 10 x 14 cm
  • mat basic white 9,5 x 13,5 cm
  • basic white voor stempelen, stansen en embossen 14,5 x 10,5 cm
  • restje basic white voor een tekts-label

Love You To the Beach&Back

Een mooie variatie op “love you to the moon&back”! Op de maan zal ik nooit komen maar het strand is een geliefde plek vooal voor een lekkere lange wandeling. We wonen niet meer zo dicht bij zee maar het blijft trekken.

Ook voor deze kaart is de basis weer blauw en wit. Deze keer de hele stanstvorm uitgestanst en ge-embossed gebruikt. Met daarop nog een laagje schelpen. En de schelpen hebben een glimmend laagje gekregen met shimmer paint . Dit is een van de uitlopende artikelen die nu met korting verkrijgbaar zijn! OP=OP in dit geval.

Basismaten Seaside Spray kaart (zachtblauw):

  • kaartbasis basic white 14,5 x 21 cm, rillen 10,5 cm
  • mat seaside spray kaartkarton
  • basic white kaartkarton om te stansen 14,5 x 10,5 cm
  • seaside spray kaartkarton om te stempelen 10 x 10 cm
  • restje basis white voor de tekst

hieronder vindt je de bewerkte opname van de FB-live waarin ik de kaarten heb gemaakt.

Gebruikte Producten bestellen

De Producten die ik heb gebruikt zijn allemaal te bestellen via mijn webshop of direct bij mij via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com of dit bestelformulier.

Op welke manier jij wilt gaan bestellen is aan jou! Als je in de webshop bestelt vergeet de hostcode niet te gebruiken, deze vindt je naast dit blogbericht in de zijbalk. In de webshop kun je betalen via PayPal of een creditkaart. Bestel je direct bij mij dan heb je de keuze om te betalen via een Tikkie of een betaalverzoek. Hieronder vindt je de producttabel met gebruikte producten.

Product List

Translate »